9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

Humanitarna akcija za 17-godišnju Mateu Antoliš

- Marketing-spot_imgspot_img

Klub mladih Crvenog križa Sisak Gimnazije Sisak i Klub mladih SKWHAT organiziraju Humanitarni Halloween party u Klubu Skwhat, u ponedjeljak, 31. listopada, s početkom u 21 sat, uz podržavajući Lions klub Sisak.

Cijena ulaznice je simboličnih 10 kuna, te na dan akcije 20 kuna. Sav prikupljeni iznos namijenjen je za liječenje Matee Antoliš, 17-godišnje učenice Srednje škole Viktorovac, 3.r farmaceutskog tehničara kojoj je dijagnosticiran tumor na mozgu. Osim tumora, Matea ima i napadaje epilepsije.

Kako je Matea poslana na kemoterapiju u Zagreb, pohađa srednju školu u Sisku, a živi u Osekovu (ima 17 kemoterapija, a,,normalno” je njih 7-8), te će njezino liječenje zahtijevati period od dvije godine liječenja, na inicijativu mladih ljudi odlučili su u Crvenom križu Sisak pokrenuti humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za daljnje Mateino liječenje. Matea živi sa oba roditelja, od kojih samo otac radi, te još ima
tri mlađe sestre, Lanu, Franku i Vannu.

Crveni križ Sisak poziva Siščane na dobrovoljne priloge bez obzira hoće li dolaziti na koncert. Matei je svaka pomoć u ovome trenutku dobro došla, a svi se detalji mogu dobiti u Crvenom križu na 044/545-094.

humanitarni-koncert-skwhat

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti