Naslovnica Sport Ostali sportovi Marina Tomić izborila reprezentativni dres

Marina Tomić izborila reprezentativni dres

Marina Tomić i njezin trener Šepović bit će dio kadetske reprezentacije koja će predatavljati Hrvatsku na natjecanju u Slovačkoj.

Rijeka je u subotu, 17.9.2016. bila domaćin atletskog Kupa Hrvatske za kadete i kadetkinje. Nakon kvalifikacija nastup u finalu izborilo je po 12 natjecatelja u svakoj disciplini, a među njima i dvoje članova jasenovačkog JAK-a: Marina Tomić i Patrik Balić.

Patrik je osvojio deveta mjesta u bacanju diska i kugle, a ponovno je rezultatima oduševila Marina Tomić. Pobijedila je obje discipline na koje se plasirala – na 100m prepone i na 300m prepone.

“Posebnost Kupa je da je to izborno natjecanje za kadetsku reprezentaciju koja sudejluje u petoboju Mađarska-Češka-Slovačka-Slovenija-Hrvatska. Naime, po dva prvoplasirana u svakoj disciplini osigurali su nastup za Hrvatsku.” – rekao nam je trener Neven Šepović.
Marini Tomić je ovo treća godina da je izborila nastup za kadetsku reprezentaciju, pa će ona i trener Šepović, koji će biti dio trenerskog stožera, u petak na put u Slovačku. Domaćin atletskog petoboja nacija je grad Trnava.

Komentirajte