Naslovnica Sport Ostali sportovi Sisačka nasip liga trčanja

Sisačka nasip liga trčanja

Športski atletski klub Sisak započinje s organizacijom jedinstvenog trkačkog događaja, “Sisačke nasip lige”. Natjecanje će se održavati u pet kola, svake prve srijede u mjesecu, a liga starta već 1. lipnja na gradskom nasipu u 18 sati. Start i cilj utrke su na kupalištu Zibel, dužina staze iznosi ukupno 5 kilometara.

Ostala kola lige na rasporedu su 6. srpnja, 3. kolovoza, 7. rujna i 5. listopada, a bodovat će se četiri kola. Tri najbolja natjecatelja u svakoj kategoriji te najbolji natjecatelji sveukupno biti će proglašeni nakon posljednjeg istrčanog kola. Organizator će im uručiti diplome i odličja.

– Pozivamo sve sportaše, rekreativce i zaljubljenike u trčanje na sudjelovanje u ovom sportskom događaju. Natjecatelji će biti raspoređeni po kategorijama i spolu. Muške kategorije su: lijepi (do 20 godina), snažni (do 30), uspješni (do 40), mudri (do 50) i hrabri (50+). Ženske kategorije su: lijepe (do 20), šarmantne (do 30), uspješne (do 40), mudre (do 50), neodoljive (50+).
Startnina je 20 kuna po kolu, a prijave i uplate će se izvršavati prije početka utrke. Na svakoj utrci i u svakom kolu osiguravamo okrjepu na cilju utrke! – rekli su nam organizatori utrke, aktivisti Športskog atletskog kluba Sisak.

Komentirajte