Naslovnica Sport Ostali sportovi Moslavci vrlo dobri u Dubrovniku

Moslavci vrlo dobri u Dubrovniku

Trkači Atletkog kluba Moslavina u pokretu polumaratonom Du Motion završili proljetni dio sezone.

U nedelju, 01. svibnja po kišnom vremenu održan je polumaraton u Dubrovniku, ujedno i pojedinačno PH u polumaratonu te 6. kolo 1.Hrvatske lige cestovnog trčanja.

Trkači AK Moslavine u pokretu u Dubrovniku su nastupili u punom sastavu i osvojili nove vrijedne bodove u Prvoj ligi cestovnog trčanja, gdje se drže čvrsto među pet najboljih klubova.

– Od naših trkača najbrži je bio mladi Ivan Maletić, a kod djevojaka Marijana Kajtaz koja je osvojila treće mjesto u svojoj kategoriji Ž-35. Svi ostali bili su također vrlo dobri i u granicama svoje trenutne forme. – javljaju iz AK Moslavina u pokretu.

Treba reći da je novi (stari) prvak Hrvatske u polumaratonu Danijel Fak (AK Agram ), a nova prvakinja Hrvatske je Nikolina Stepan (Ak Svetice Zagreb), pobjednica prošlogodišnje međunarodne cestovne utrke “KUTINA-VOLODER, Voloderska jesen in memoriam FRANJO MIHALIĆ “.

Sa ovim polumaratonom u Dubrovniku završen je proljetni dio sezone trkača Moslavine u pokretu, a nastavak prvenstva je početkom rujna na Žumberačkom gorju. Na jesen slijedi i utrka Moslavinom ; Kutina-Voloder.

Rezultati natjecatelja AK Moslavina u pokretu u Dubrovniku:

MUŠKI :

Ivan Maletić 1:27 h
Igor Vuković 1:29 h
Antonio Remić 2:16 h

ŽENE :

Marijana Kajtaz 1:51h ( 3.mjesto u kategoriji Ž 35)
Maja Blašković 1:56 h
Marijana Vuković 2:10h

Komentirajte