Naslovnica Sport Ostali sportovi Trkači iz SMŽ na riječkom prazniku trčanja

Trkači iz SMŽ na riječkom prazniku trčanja

Natjecatelji AK Moslavina u pokretu nastupili su na Festivalu sporta i rekreacije Homo si teć i u polumaratonu ostvarili odlične rezultate.

U nedjelju, 17. travnja je u Rijeci, u sklopu završnice Festivala sporta i rekreacije Homo si teć, održano 4. kolo lige cestovnoga trčanja. Za razliku od prošlih godina, u program festivala je uz utrku polumaratona po prvi puta uvrštena i utrka maratona.

Natjecatelji AK Moslavina u pokretu nastupili su na polumaratonu i ostvarili odlične rezultate, s obzirom na trenutnu formu i vremenske uvjete koji su pratili utrku (a više su bili za ljenčarenje na plaži nego za trčanje). Za žensku ekipa nastupile su Dušica Trkulja i Maja Mikelić, a Dušica je osvojila 3. mjesto u kategoriji Ž35. Dobar rezultat ostvarila je i trenerica Maja Mikelić, pa ostaje žal zbog Klementine Bosnar koja se ozljedila i nije mogla nastupiti na utrci, u suprotnome bi žetva bodova bila još veća.


Kod muških najbolji plasman ostvario je Ivan Maletić. U ukupnom plasmanu bio je, obzorom na konkurenciju, fenomenalni jedanaesti.
Odlični su bili i Igor Vuković i veteran Mirsad Veladžić, te tako pridonijeli svojim dobrim rezultatima novim bodovima za klub u okviru1. lige cestovnog trčanja.

Rezultati seniorki AK Moslavina u pokretu (ukupno 126 natjecateljica):
11. Dušica Trkulja 1:43h (3. mjesto Ž35)
26. Maja Mikelić 1:53h

Rezultati seniora AK Moslavina u pokretu: (ukupno 286 natjecatelja)
11. Ivan Maletić 1:24h
49. Igor Vuković 1:37h
60. Mirsad Veladžić 1:39h

Komentirajte