Naslovnica Sport Ostali sportovi “Moslavina u pokretu” pamtit će 2015. godinu

“Moslavina u pokretu” pamtit će 2015. godinu

U subotu, 06.veljače 2016. godine održana je godišnja skupština AU “Moslavina u pokretu” na kojoj je dan osvrt na rad Udruge u 2015. godini te su objavljeni i prihvaćeni planovi za rad Udruge u 2016. godini.
Nazočne članove i druge uvažene goste pozdravili su predsjednica Udruge Brankica Baković-Sertić, tajnik Danijel Kepe i dopredsjednik Dubravko Rapić, posebno se zahvalivši na vrlo dobroj suradnji gradu Kutini i gradu Popovači , te sponzorima koji su ih pratili tijekom proteklog razdoblja.

Godina 2015., ocijenjeno je, bila je najuspješnija godina u radu Udruge do sada. Posebno se to odnosi na dio trkačkog tima Udruge, koji je osvojio 5. mjesto u 1. Ligi cestovnog trčanja. Udruga se istaknula i u organizaciji utrke Kutina-Voloder za čiju su provedbu i organizaciju dobili pohvale sa svih strana.

Ispred grada Kutine prisutnima se obratio dogradonačelnik Damir Petravić, ujedno počasni član kluba, a od prošle godine i član trkačkog tima. U pozdravnom govoru Petravić je naglasio važnost kluba za grad Kutinu, koji sudjelujući u natjecanjima diljem Hrvatske pronosi njegovo ime. Zaželio je članovima Udruge još više uspjeha, kako u natjecanjima tako i u budućim organizacijama utrka na području Kutine i Sisačko-moslavačke županije, koje su ne samo sportski već i turistički događaj.


Skupština AU “Moslavina u pokretu” je bila prigoda i za podjelu klupskih nagrada najuspješnijim pojedincima. Tako je u ženskoj konkurenciji titulu najuspješnije u klubu u 2015. godini ponijela Dušica Trkulja, a muškoj konkurenciji najboljim u protekloj sezoni proglašen je Zdravko Coha. Za mladu klupsku nadu i najuspješnijeg mladog trkača u protekloj sezoni izabran je junior Dominik Gregurić.

Prigodnom nagradom nagrađen je AK Žumberak , za dugogodišnju uspješnu suradnju dvaju klubova. Nagrada je uručena predsjedniku AK Žumberak Borisu Smičiklasu.

Na koncu Skupštine tajnik Udruge, Danijel Kepe, zaželio je svim sportskim prijateljima puno uspjeha u nadolazećoj sezoni, sa što manje ozljeda i puno osobnih rekorda.

Komentirajte