Naslovnica Vijesti Sisak U utorak manifestacija “Poslanik u mom srcu”

U utorak manifestacija “Poslanik u mom srcu”

Medžlis Islamske zajednice Sisak u suradnji s Muallimskim (vjeroučiteljskim) vijećem organizira manifestaciju “Poslanik u mom srcu” u utorak, 22. prosinca 2015. s početkom u 19 sati u Kazalištu 21 (Oktavijana Augusta 9).

“Manifestacija ima za cilj da promovira univerzalne vrijednosti iz Poslanikova života: ljubav, suživot, mir i poštovanje čovjeka.

Glavni sudionici programa su polaznici islamskog vjeronauka u osnovnim i srednjim školama i mladi na području Siska i Petrinje koji će kroz odabrane recitale, poeziju, igrokaze, ilahije i kaside (duhovne pjesme) iskazati svoju ljubav, osjećanje i doživljaj posljednjeg Božjeg poslanika Muhammeda a.s. prezentirajući njegov životni put, lik, misiju i način kako se ponašao i odnosio prema ljudima.

U vremenu pogrešnog i krivog predstavljanja poslanika Muhammeda a.s., želja nam je da predstavimo Poslanika, u svjetlu kakav je bio i čije vrijednosti ponosno živimo, odnosno njegov sunnet, životni stil s kojima je osvajao srca ljudi.” – poručuju organizatori.

Nastupit će i Idriz Hasanović, vokalni solista i član hora EHLI-IMAN koji će promovirati dva nova albuma ilahija i kasida hora Ehli-Iman pod nazivom “Pomen tvoga imena” i “U jednoj halci”.

plakat-poslanik u mom srcu2015-page-001

Komentirajte