Naslovnica Najave Najave za utorak, 22. prosinca

Najave za utorak, 22. prosinca

SISAK – Program Božića u gradu za utorak, 22. prosinca:

18 sati/ Dom kulture KKV/ Glazbena škola Fran Lhotka, Sisak
19.30 sati/ Kazalište 21/Božićna produkcija dramskog studija KKV
Božićna ulica
18 sati/ Pozornica Djeda Mraza/ Djeca čestitaju Božić
19.15 sati/ Pozornica Djeda Mraza/ dolazak Djeda Mraza
19.30 sati/ Pozornica Djeda Mraza/ Kazališni bend

SISAK – Konferencija za medije na kojoj će se gradonačelnica Kristina Ikić Baniček osvrnuti na 2015. godinu, održat će se u utorak, 22. prosinca u 10.30 sati.

SISAK – Sisački biskup Vlado Košić predvodit će u utorak 22. prosinca u 10 sati u Zatvoru u Sisku misno slavlje za službenike i zatvorenike.

SISAK – EU Progress projekt „Uklanjanje staklenog labirinta – jednakost prilika u pristupu pozicijama ekonomskog odlučivanja u Hrvatskoj“,  će pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić predstaviti u utorak, 22. prosinca 2015. godine u 10,30 sati u Županijskoj komori Sisak. Riječ je o prvom Progress projektu u području ravnopravnosti spolova na tržištu rada u Hrvatskoj. Cilj je projekta osvješćivanje i promicanje potrebe za uravnoteženom zastupljenošću žena i muškaraca na upravljačkim pozicijama u trgovačkim društvima, koje su od ključnog značenja za ekonomsko odlučivanje na hrvatskom tržištu rada.

SISAK – Ivo Žinić, sisačko-moslavački župan, sa suradnicima je organizirao tradicionalni Božićni prijam, koji će u sisačkom Hotelu Panonija biti održan u utorak, 22. prosinca 2015. godine, s početkom u 12 sati.

PETRINJA – Konferencija za medije će se održati u utorak, 22. prosinca u 9 sati u prostorijama Gradske uprave Grada Petrinje,  Mala vijećnica, Gundulićeva 2. Na konferenciji ćemo predstaviti dosadašnji tijek i nadolazeće aktivnosti na projektu „Znanjem do toplog doma“, čija je tema ublažavanje problema energetskog siromaštva, s Gradom Petrinjom kao pilot-područjem. Na području Grada trenutno je u tijeku pilot-program implementacije jednostavnih mjera energetske učinkovitosti u energetski siromašna kućanstva. U ime Grada Petrinje obratit će se Gradonačelnik Darinko Dumbović te koordinatorica projekta sa strane Grada, gđa Izabela Žilić. Voditeljica projekta Ivana Rogulj reći će kratko o provedenim aktivnostima, stručnjakinja za energetsko siromaštvo Slavica Robić predstavit će rezultate istraživanja na području Grada. U ime lokalnog provoditelja projekta, Udruge Novi svijet Luščani, o provedbi pilot-programa reći će nešto dopredsjednica Udruge, Svjetlana Grubješić.

GLINA – Sisački biskup Vlado Košić predvodit će u utorak 22. prosinca u 16 sati u Kaznionici u Glini misno slavlje za službenike i zatvorenike.

SISAK – Udruga Novi svijet i Glazbena škola Frana Lhotke organizatori su  humanitarnog događanja “Glazbom za glazbu” u kojem možete i vi sudjelovati. Akciju možete podržati dolaskom na humanitarni koncert u utorak, 22. prosinca u 17 sati u Dom kulture Kristalna kocka vedrine. Ulaz na koncert ansambala učenika Glazbene škole iznosi simoličnih 10 kuna, a možete i uplatiti novčana sredstva na poseban račun akcije Glazbom za glazbu HR27 2340 0091 5107 5767 1. Sav prikupljeni novac namijenjen je kupovini glazbenih instrumenata za korisnike Centra za rehabilitaciju Komarevo i pokretanje glazbene terapije koja će unijeti glazbu u njihove živote na jedan novi način.

SISAK – Božićno druženje u Matici hrvatskoj Sisak održat će se u utorak, 22. prosinca, s početkom u 18,00 sati. Tada će biti predstavljen  novi broj Riječi (1-4/2015.), časopisa za književnost, kulturu i znanost.

SISAK – Medžlis Islamske zajednice Sisak u suradnji s Muallimskim (vjeroučiteljskim) vijećem organizira manifestaciju “Poslanik u mom srcu” u utorak, 22. prosinca 2015. s početkom u 19 sati u Kazalištu 21 (Oktavijana Augusta 9).

NOVSKA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Marin Piletić u utorak, 22. prosinca 2015. godine, s početkom u 19 sati u Kino dvorani POU Novska nazočiti će Božićnom koncertu Glazbene škole u Novskoj.

 

Komentirajte