12 C
Sisak
Subota, 13 travnja, 2024

Umirovljenici mogu besplatno na body building

Datum:

Marketing

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Sisak, koji su uključeni u razne aktivnosti projekta Uključivanje starijih osoba u život zajednice izvaninstitucijskm uslugama, posjetili su Body building klub Sisak na poziv Nermina Kurtovića – Eke.

Ovom prilikom mogli su čuti mnogo novih informacija o važnosti zdrave prehrane i fizičkoj aktivnosti, neovisno o životnoj dobi, te razvoju mišićne mase. Najviše zanimanja je privukla i mogućnost isprobavanja raznih sprava za vježbanje u čemu su prednjačili muški korisnici – pokazujući kako godine zaista nisu bitne kada postoji želja i motivacija.


U pratnji korisnika Doma bila je Ivančica Velić iz Građanske inicijative “Moj grad Sisak”, udruge koja je nositelj ovog projekta, te je potvrdila veliko zanimanje korisnika za vježbanjem kao i njihovu želju da samostalno dolaze u Body building klub. Predsjednik te sportske udruge Nermin Eka Kurtović odmah je i ponudio mogućnost da se osobe starije životne dobi uključe u ovaj klub i to bez plaćanja članarine.

Partneri na ovom projektu su Centar za kvalitetu života Forum 50+ iz Velike Gorice i Dom za starije i nemoćne osobe Sisak. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih.

Možda vas zanima...

Nova oprema za HGSS Novska

Župan Ivan Celjak je u sjedištu Županije s pročelnikom...

Sisak izložbom na Korzu obilježava 40 godina rođenja prve bebe iz in vitro oplodnje

Na sisačkom Korzu postavljena je izložba ''Zašto baš mi''...

Pogledajte gdje se nalazi Vaše biračko mjesto za predstojeće parlamentarne izbore

Određena su biračka mjesta za parlamentarne izbore koji će...

U subotu akcija “Volim Željezaru”

U subotu, 13. travnja 2024., u 10 sati kod...