Naslovnica Vijesti Sisak Umirovljenici mogu besplatno na body building

Umirovljenici mogu besplatno na body building

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Sisak, koji su uključeni u razne aktivnosti projekta Uključivanje starijih osoba u život zajednice izvaninstitucijskm uslugama, posjetili su Body building klub Sisak na poziv Nermina Kurtovića – Eke.

Ovom prilikom mogli su čuti mnogo novih informacija o važnosti zdrave prehrane i fizičkoj aktivnosti, neovisno o životnoj dobi, te razvoju mišićne mase. Najviše zanimanja je privukla i mogućnost isprobavanja raznih sprava za vježbanje u čemu su prednjačili muški korisnici – pokazujući kako godine zaista nisu bitne kada postoji želja i motivacija.


U pratnji korisnika Doma bila je Ivančica Velić iz Građanske inicijative “Moj grad Sisak”, udruge koja je nositelj ovog projekta, te je potvrdila veliko zanimanje korisnika za vježbanjem kao i njihovu želju da samostalno dolaze u Body building klub. Predsjednik te sportske udruge Nermin Eka Kurtović odmah je i ponudio mogućnost da se osobe starije životne dobi uključe u ovaj klub i to bez plaćanja članarine.

Partneri na ovom projektu su Centar za kvalitetu života Forum 50+ iz Velike Gorice i Dom za starije i nemoćne osobe Sisak. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih.

Komentirajte