Naslovnica Sport Ostali sportovi Uspješna sezona AK Moslavina u pokretu

Uspješna sezona AK Moslavina u pokretu

U Zagrebu održanoj memorijalnoj utrci “Ivan Starek”, koja je bila ujedno i Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu i zadnje 12. kolo natjecanja u sve tri lige cestovnog trčanja, nastupili su i članovi AK Moslavina u pokretu te postigli zapažene rezultate. Među njima je i uspjeh Siščanke Dušice Trkulja.

– Osim seniorske ekipe, na ovom natjecanju nastupila je i naša juniorska ekipa i svi “klinci” su odradili posao u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima. Istaknuo bih da je ove sezone postignut i najveći uspjeh u povijesti ovog još uvijek mladog kolektiva. Osvojeno je 5. mjesto u 1. ligi Hrvatskog cestovnog trčanja, te ovim putem zahvaljujem svim trkačima na ovom uspjehu, a isto tako i članovima Uprave, koji su odradili lavovski posao u konsolidaciji kluba i njihovom maksimalnom angažmanu oko trkačkog tima. – izvijestio nas je Dubravko Rapić.

Na “Stareku”, gdje je od ukupno 413 trkača utrku završilo 407 natjecatelja, odlična je bila Siščanka u redovima AK Moslavina u pokretu, Dušica Trkulja. Ona je samo nakon pet mjeseci trčanja ponovno postigla osobni rekord i dokazala da se na nju i u budućnosti može računati.

Rezultati članova AK Moslavina u pokretu na Memorijalu “Ivan Starek”, 15.11.2015.:

104. Vladimir Klinčić 1:32h
136. Vladimir Duhaček 1:35h
139. Zdravko Coha 1:35h (osobni rekord)
169. Pavao Kraljević 1:39h
185. Dušica Trkulja 1:40h (osobni rekord)
311. Gabrijela Jurković 1:56h (osobni rekord)
373. Maja Mikelić 2:09h

Komentirajte