Naslovnica Sport Ostali sportovi Ana Kukić najbolja na Sisak Openu

Ana Kukić najbolja na Sisak Openu

U sportskoj dvorani Brezovica u Sisku održan je međunarodni otvoreni kyokushin karate turnir “SISAK OPEN 2015”. Klub Croatia Sisak osvojio pet medalja.

Turnir je održan u organizaciji Hrvatskog kyokushinkai saveza i Karate kluba „Croatia“ Sisak, kao domaćina.
Konkurenciju od 70 natjecatelja, pojačali su i natjecatelji iz Austrije, Mađarske i Srbije, tako da je turnir imao međunarodni karakter.
Turnir je održan u ukpno 20 kategorija od limača do seniora, a pravila po kojem se je odvijao su bila karakteristična za kykushinkai karate, a to je borba sa kontaktom, u mlađim uzrastima sa zaštitnom opremom, a kod juniora i seniora bez opreme.
Za ekipu Croatie su nastupili: Marko Moučka i Danijel Furdi u kategoriji limača, koji su osvojili četvrta mjesta, Kristijan Prpić bez medalje, Karlo Karaula i Martina Ratković su osvojili treća mjesta u kategorijama mlađih kadeta, a Roko Aralica i Klara Prpić u burnim finalnim mečevima osvajaju druga mjesta.
Najuspješnija natjecateljica iz Siska je bila Ana Kukić, koja je savladala sve svoje suparnice u kategoriji mlađih kadetkinja i na kraju je proglašena za najbolju natjecateljicu turnira.
Za najboljeg natjecatelja turnira je proglašen senior Dejan Obranić “TNT” – Samobor, koji je osvojio zlato u apsolutnoj, seniorskoj kategoriji.


Slijedeći turnir na koji Croatia planira nastupiti je Memorijalni turnir Igor Malek, koji će se održati 16. svibnja 2015. u Sisku.

Komentirajte