Naslovnica Vijesti SMŽ HSS-ov Milan Vujić bit će županijski vijećnik umjesto Petir

HSS-ov Milan Vujić bit će županijski vijećnik umjesto Petir

Predsjednica HSS-a Sisačko-moslavačke županije i zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir stavit će svoj mandat vijećnice u Skupštini mSisačko-moslavačke županije u mirovanje jer 1. srpnja 2014. godine preuzima dužnost zastupnice u Europskom parlamentu.

Nju će na mjestu vijećnice u Skupštini Sisačko-moslavačke županije zamijeniti prvi sljedeći HSS-ovac s koalicijske liste HDZ-HSS-HSP dr.AS, a to je Milan Vujić iz Kutine.

Takvu odluku donio je županijski odbor na svojoj sjednici održanoj u prostorijama Zgrade političkih stranaka u
Sisku. Marijanu Petir na mjestu predsjednice Kluba vijećnika HSS-a u Skupštini Sisačko-moslavačke županije zamijenit će dr.Miroslav Petračić dok će tajnik Kluba biti Dražen Pejaković.

Marijana Petir je rekla da vjeruje kako će HSS i nadalje biti najjača politička grupacija u županijskoj skupštini po idejama, prijedlozima i raspravama u kojima sudjeluju vijećnici HSS-a. Petir je rekla da vijećnici trebaju biti glas
građana Sisačko-moslavačke županije koji zaslužuju živjeti bolje te da će i nadalje HSS upozoravati na sve ono što je loše ali i kao uvijek do sada predlagati konstruktivna rješenja.Rekla je da će podržati sve dobre i korisne projekte za građane Sisačko-moslavačke županije bez obzira s čije strane dolaze te je kao zastupnica u Europskom parlamentu pozvala na suradnju jer kako je istaknula, oko pitanja važnih za budućnost naroda, svi moramo tražiti zajednička rješenja.

Komentirajte