5.7 C
Sisak
Subota, 4 prosinca, 2021

Bez mnogo pripreme i s puno treme ipak nisu razočarale

- Marketing-spot_imgspot_img

Nova streljačka sezona u gađanju zračnim oružjem tradicionalno je otvorena u Zadru gdje su na streljani Mocire članice ŠSK “HVIDR-a Sisak”, u svojoj 4. sezoni nastupanja u 1. A ligi (Ž), osvojile 6. mjesto sa 1132 kruga. Pojedinačno je najbolja bila Patricia Marković sa 382 kruga. Martina Marković je pogodila 379 krugova dok je Acs pogodila 371 krug.
-Na žalost, zbog financijske neimaštine naše su djevojke nastupile bez ijednog pripremnog natjecanja. Tako da je doza treme bila čak i pojačano prisutna. Ipak nisu potpuno razočarale. Možda čak više sebe nego klub. Kako je drugo kolo za tri tjedna u Osijeku, nadamo se da ćemo barem kroz trening razbiti tu ogromnu količinu treme jer nema naznake da će se nešto promijeniti u klupskoj blagajni. – ističu iz ŠSK HVIDR-a Sisak.

Pojedinačno je u sklopu “B” lige gađao Dominik Kovačević. Samo u pratnji roditelja (bez trenera) nije bilo za očekivati da će ponoviti svoj rezultat sa treninga. Premijernih 556 krugova je priličan pad za Dominika koji je inače vrlo perspektivan strijelac.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti