Naslovnica Najave Najave za subotu, 13. travnja

Najave za subotu, 13. travnja

TOPUSKO – Udruga HVIDR-a Općine Topusko organizira odigravanje redovitog kola Male lige viseće kuglane središnje Hrvatske u subotu, 13. travnja 2013. godine. Prije početka športskog natjecanja, izaslanstva će zapaliti svijeće kod spomenika braniteljima (kod zgrade Općine Topusko), s početkom u 8.45 sati. U ime Sisačko-moslavačke županije nazočit će član Savjeta za pitanja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata Ivica Pandža.

POPOVAČA – Zamjenik sisačko-moslavačke županice Andrija Rudić nazočit će godišnjoj skupštini Središnjeg saveza udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka koja će se održati u subotu, 13. travnja 2013., u Domu kulture u Popovači, s početkom u 11 sati.

NOVSKA – Hrvatski ornitološki savez će održati svoju redovitu Skupštinu u Novskoj u subotu 13.04.2013. godine. Okupljanje delegata iz cijele Hrvatske je predviđeno od 09,00 – 10,00 sati u ugostiteljskom objektu “Novela” u sklopu Gradske knjižnice i čitaonice “Ante Jagar” u Novskoj, ulica Dr. Franje Tuđmana br: 4. Sjednica Upravnog i Nadzornog odbora Hrvatskog ornitološkog saveza je predviđena za 10,00 sati u prostorijama domaćina – Društva za uzgoj i zaštitu ptica Novska. Nakon sjednice UO i NO održati će se Skupština Hrvatskog ornitološkog saveza sa početkom u 12,00 sati.

VOLODER – Pod pokroviteljstvom i u nazočnosti sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel, u subotu, 13. travnja 2013. godine, održat će se svečanost obilježavanja 100. obljetnice KUD-a Moslavec, u Hrvatskom pučkom domu u Voloderu, s početkom u 19 sati.

Komentirajte