9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

HSP: Stanje u Sisku je alarmantno!

- Marketing-spot_imgspot_img

Osnovan je ogranak Hrvatske stranke prava u Staroj Drenčini, kod Siska. Za predsjednika ogranka izabran je Tomislav Drndelić , a za dopredsjednike  Ivana Dolenac i Dragan Stojić.

“HSP je spreman za predstojeće lokalne izbore, te ćemo uskoro potpisati sporazum o političkoj suradnji s HČSP-om i A-HSP-om pod imenom Pravaški Blok na nivou županije, rekao je  kandidat za župana Željko Kardaš.

Predsjednik sisačke podružnice Zdenko Koren, najavio je formiranje novih osam ogranaka na sisačkom području (Odra , Sela , Stupno , Budaševo ,Galdovo Kaptolsko , Sisak stari ,Sisak novi i Komarevo), te izlazak na izbore u Sisku u koaliciji s HČSP-om i A-HSP-om i s zajedničkim kandidatom za gradonačelnika.Pozvao je i ostale srodne stranke da im se pridruže.

Dopredsjednik HSP-a Sisak Milan Ivanković rekao je da je situacija u Gradu Sisku alarmantna.

“Gradske tvrtke su na koljenima , a neke kao Auto Promet i pred stečajem. Radnici ne dobivaju redovno svoje zarađene plaće, vozni park je u jako lošem stanju i ako se nešto hitno ne promjeni radnici će ostati bez posla. Protiv smo  prodaje odmarališta u Zaostrogu. U zadnje 4 godine ništa u gradu nije napravljeno, vrtić na Zelenom brijegu stoji nedovršen i propada kao i započeta nova dvorana. Gradska Vlast jednostavno je upala u blato i nužne su hitne promjene. Pravaški Blok spreman je preuzeti vlast i izvući Grad Sisak iz dubokog gliba” – rekao je Ivanković.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti

2 KOMENTARI