9 C
Sisak
Petak, 29 ožujka, 2024

Sisački ronioci državni viceprvaci u podvodnom hokeju

Datum:

Marketing

Uspjeh je ostvaren na prvenstvu Hrvatske održanom u Osijeku.

Državno prvenstvo u podvodnom hokeju na bazenu “Gradski vrt” u Osijeku (17. prosinca 2011.) okupilo je 5 sastava.  Nastupili su Ronilački centar Osijek, koji je bio i organizator turnira, Udruga podvodnih sportova Osijek, Ronilački klub Geronimo iz Zagreba, Piranha Vizihoki iz Pečuha (Mađarska) i Ronilački klub Sisak.

-Kako smo protiv klubova iz Hrvatske ostvarili dvije pobjede i pretrpjeli poraz, tako smo u ukupnom plasmanu za nacionalno prvenstvo osvojili 2. mjesto. Obzirom na prošlogodišnje 3. mjesto, ovo je za nas znatan napredak. – priopćili su iz Ronilačkog kluba Sisak koji je na PH ustvari imao dvije ekipe. Naime, mlađi članovi kluba (Marko Dobranić, Jan Furlan i Bruno Raguž) nastupili su u miješanoj ekipi s domaćinima turnira i stekli vrijedno iskustvo.

Za srebrnu ekipu Ronilačkog kluba Sisak nastupili su: Juraj Supančić, Patrik Podnar, Luka Smoljenović, Luka Ečimović, Nikola Mamula, Jurica Kus, Alen Mahač i Marko Milatović.

-Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za ovaj zanimljiv i novi sport u Hrvatskoj da nam se jave. Potražite nas na bazenu u Sisku, srijedom ili petkom u 20 sati ili nedjeljom u 9 sati. Djevojke su također dobrodošle ! – uz blagdansku i novogodišnju čestitku poručuju iz RK Sisak.

Možda vas zanima...

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak pete u Hrvatskoj

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza...

KUGLANJE: Pobjeda za kraj i 3. mjesto ŠKK Jedinstva u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi

U 22., posljednjem, kolu ligaškog natjecanja u 2. Hrvatskoj...

Počela škola stolnog tenisa za učenike – pridružite im se!

U Stolnoteniskom klubu "Siscia" djeluju dvije muške seniorske ekipe...

Rukomet: Porazu unatoč, Siščanima Premijer liga i dalje nadohvat ruke

Rukometaši Siska proteklog vikenda, bodreni brojnom publikom koja je...