Naslovnica Vijesti Sisak B. Borković: Ne smijemo više biti zadnja rupa na svirali!

B. Borković: Ne smijemo više biti zadnja rupa na svirali!

Branko Borković, Mladi Jastreb , nositelj zajedničke liste Autohtone Hrvatske seljačke stranke i Saveza za promjene u 6. izbornoj jedinici predstavio se jučer građanima u Sisku.

“Na našoj listi svih 14 kandidata je rođeno na području 6. izborne jedinice, devet ih je s područja Sisčako-moslavačke županije, tri s područja zagrebačke županije i dvojica iz grada Zagreba. Ti ljudi su jamstvo da će se boriti za interese ovog područja, jer su rođeni i žive u njemu i jer dobro znaju probleme i potencijale Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije, rekao je tom prilikom Borković koji je dodao kako treba poticati ljude da ostaju živjeti na području zapuštene Banovine.

” Ne možemo zažmiriti na unsku prugu i kolosijeke prema istoku, stoga je potrebno vratiti promet kroz te prostore. Kako više ne bismo bili zadnja rupa na svirali, nužno je ubrzati izgradnju autoceste, ali ne samo do Siska, već i prema BiH i Dalmaciji” – rekao je Branko Borković, dodajući kako te korake treba pratiti i otvaranje novih radnih mjesta.

 

 

Komentirajte