15 C
Sisak
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

U 24 sata 14 kaznenih djela

Datum:

Marketing

Četrnaest kaznenih djela evidentirala je županijska policija u proteklih 24 sata. Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Gline, po dva na području Kutine i Novske te jedno na području Hrvatske Kostajnice. Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena naročito drskim ponašanjem alkoholiziranog muškarca na ulici u Kutini te fizičkim sukobom dvojice mladića na području Petrinje. Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena u Sisku te jedan na području Općine Lekenik, a u njima je sudjelovalo petero počinitelja. Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području  Kutine i jedna na području Dvora, a u njima su tri osobe lakše ozlijeđene.

Jučer, u poslijepodnevnim satima 68-godišnja Siščanka vozeći se biciklom kroz Sisak izgubila je novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Nešto kasnije nepoznati je počinitelj njenim karticama na bankomatu pokušao ostvariti transakciju, ali pošto nije imao PIN-broja u tome nije uspio. Žena procjenjuje da je oštećena za oko 2 500 kuna, a policijski službenici Policijske postaje Sisak tragaju za nepoznatim počiniteljem ovog kaznenog djela utaje.

Policiji u Novskoj prijavljena je krađa suhomesnatih proizvoda. Naime, nepoznati je počinitelj sa srijede na četvrtak, 6./7. travnja u mjestu Jazavica, kod Novske, razvalio vrata pušnice i ukrao po jednu šunku i plećku, tri slanine i 30 kulena, oštetivši 38-godišnjeg vlasnika pušnice i mesa za oko 10 tisuća kuna.

Glinska policija zbog teške krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je sa srijede na četvrtak na Trgu dr. Franje Tuđmana u Glini, u ugostiteljskom objektu u vlasništvu 40-godišnjeg Glinjanina iz registar kase ukrao 1 200 kuna. Potom je provalio u četiri automata za zabavu u vlasništvu 47-godišnjeg Siščanina i poduzeća sa sjedištem u Šibeniku i iz njih ukrao novac. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 11 tisuća kuna.

 

Možda vas zanima...

Teška prometna nesreća u Sisku, poginuo mlađi muškarac

Dana 28.03.2024. g. oko 06,50 sati u Sisku, Novoselska...

Tika u suradnji sa sisačkim Merhametom darivala ramazanske pakete

Turska agencija za suradnju i koordinaciju – TIKA donirala...

Sisak uskoro dobiva novu infrastrukturu za poduzetnike – Sisak Hub

Sisak će na jesen dobiti Sisak HUB, suvremeni poduzetnički...
Prethodni članak
Sljedeći članak