9 C
Sisak
Petak, 29 ožujka, 2024

Najave za srijedu, 13. svibnja

Datum:

Marketing

GLINA – Koalicija SDP-a, HNS-a, DC-a, DSU-a, SDSS-a, SDA i SPH-a “100 posto najbolji izbor” predstaviti će kandidate, listu za Županijsku skupštinu Sisačko-moslavačke županije i program na tržnici u Glini, u srijedu, 13. svibnja 2009. godine, s početkom u 8 sati. Tom će prigodom kandidate, listu za Gradsko vijeće Grada Gline i program predstaviti i koalicija HSLS-a, SDP-a, HNS-a i HSS-a. Skupu će nazočiti predsjednica Županijske organizacije SDP-a Sisačko-moslavačke županije, nositeljica koalicijske liste za Županijsku skupštinu Sisačko-moslavačke županije, sisačko-moslavačka županica i kandidatkinja za županicu Marina Lovrić.

SISAK – U srijedu, 13. svibnja, u prijepodnevnim satima, u Osnovnoj školi Braća Ribar i Osnovnoj školi  22. lipnja održat će se radionice iz programa Humane vrednote. Radionice će voditi mladi volonteri i sami učenici koji su bili uključeni u socijalizacijske skupine programa GDCK tijekom školske godine 2007/2008 i 2008/2009.

KUTINA – Početak izgradnje magistralnog vodovoda Kutina – Lipovljani bit će u srijedu, 13. svibnja 2009. godine u 11,00 sati. Istodobno će se održati i konferencija za medije na  lokaciji  početka radova u Ulici kralja Zvonimira u Kutini, odnosno križanja navedene ulice sa Vinogradskom ulicom.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić pustiti će u rad dizalo na zgradi tzv. stare interne u Općoj bolnici “Dr. Ivo Pedišić” u Sisku u srijedu, 13. svibnja 2009. godine, s početkom u 12.30 sati.
Tom će se prigodom županica Marina Lovrić, u pratnji ravnatelja Opće bolnice dr. Damira Pahića i novinara, prva povesti novim dizalom.

KUTINA – Potpisivanje ugovora o organizaciji kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo ženskih reprezentacija Hrvatske i Francuske, koja će se igrati u Kutini 07. lipnja 2009. godine, između čelnika Hrvatskog rukometnog saveza i RK Moslavine obaviti će se u srijedu, 13. svibnja 2008. godine u 12,30 sati u Gradskoj vijećnici Grada Kutine, Trg kralja Tomislava 12.

KATOLIČKO SELIŠTE – Zastupnica u Hrvatskom saboru Marijana Petir, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Josip Kraljičković te dožupan u Sisačko-moslavačkoj županiji Željko Lenart u srijedu će, 13.05.2009. godine s početkom u 16,00 sati obići voćnjak Jadranka Pomahača u Katoličkom Selištu. Petir, Kraljičković i Lenart će se tamo sastati s Županijskom udruga voćara, vinogradara i povrtlara Velika Ludina s kojima će razgovarati o gradnji hladnjače u Ludini.

PETRINJA – Nezavisna gradska lista Novi val za Petrinju održat će u srijedu, 13. svibnja, prezentaciju dijela programa “Reforma gradske uprave” i to od 17 sati u petrinjskom Hrvatskom domu.

VOLODER – Koalicija SDP-a, HNS-a, DC-a, DSU-a, SDSS-a, SDA i SPH-a “100 posto najbolji izbor” predstaviti će kandidate, listu za Županijsku skupštinu Sisačko-moslavačke županije i program na sportskom igralištu (iza crkve sv. Antuna Padovanskog) u središtu Volodera, u srijedu, 13. svibnja 2009. godine, s početkom u 17 sati. Tom će prigodom kandidate, listu za Gradsko vijeće Grada Kutine i program predstaviti i koalicija SDP-a, HNS-a, DC-a, SDA i nezavisnih. Skupu će nazočiti predsjednica Županijske organizacije SDP-a Sisačko-moslavačke županije, nositeljica koalicijske liste za Županijsku skupštinu Sisačko-moslavačke županije, sisačko-moslavačka županica i kandidatkinja za županicu Marina Lovrić.

SISAK – Koalicija SDP-a, HNS-a, DC-a, DSU-a, SDSS-a, SDA i SPH-a “100 posto najbolji izbor” predstaviti će kandidate, listu za Županijsku skupštinu Sisačko-moslavačke županije i program u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Kutini u srijedu, 13. svibnja 2009. godine, s početkom u 19 sati. Tom će prigodom kandidate, listu za Gradsko vijeće Grada Kutine i program predstaviti i koalicija SDP-a, HNS-a, DC-a, SDA i nezavisnih. Skupu će nazočiti predsjednica Županijske organizacije SDP-a Sisačko-moslavačke županije, nositeljica koalicijske liste za Županijsku skupštinu Sisačko-moslavačke županije, sisačko-moslavačka županica i kandidatkinja za županicu Marina Lovrić.

ILOVA – Prezentacija Projekta izgradnje kanalizacije u Ilovi kao i magistralnog vodovoda Kutina – Lipovljani održati će se u Društvenom domu u Ilovi u srijedu, 13.svibnja 2009.godine u 20,00 sati.

Možda vas zanima...

Teška prometna nesreća u Sisku, poginuo mlađi muškarac

Dana 28.03.2024. g. oko 06,50 sati u Sisku, Novoselska...

GALERIJA: Proglašeni su najbolji sportaši županije za 2023. godinu

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije...

Otvorena obnovljena zgrada Srednje škole Glina

Otvorena je zgrada Srednje škole Gline na kojoj je...