1 C
Sisak
Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Nestao Igor Pernar iz Kutine

- Marketing-spot_imgspot_img

U utorak, 10. ožujka 2009. godine, Policijskoj postaji Kutina prijavljen je nestanak Igora Pernara, rođenog 1979. godine, s prebivalištem u Kutini, Kralja Petra Krešimira IV br. 53.Prijavu nestanka podnio je njegov prijatelj koji je naveo da je Igor 9. ožujka u poslijepodnevnim satima u Kutini otišao u smjeru željezničkog kolodvora poradi odlaska u Zagreb na posao, gdje se nije pojavio te mu se od tada gubi svaki trag.

Osobni opis: visine oko 180 cm, jače tjelesne građe, okruglog lica, tamno plave kratke kose, svjetlo plavih očiju, a u trenutku odlaska bio je odjeven u svjetlo plave traper hlače, majicu kratkih rukava sa znakom kluba Dinamo i brojem 24 na leđima, gornji dio trenirke plave boje, crnu zimsku jaknu s narančastim napisom na leđima „Pro acustic security“, a na nogama je imao poluvisoke crne tenisice.

Kako dosadašnje mjere traganja za Igorom Pernarom nisu dale rezultate pozivamo građane, koji eventualno imaju bilo kakva saznanja o njegovom kretanju ili trenutačnom boravku, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, osobno ili na telefon 92.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti

1 KOMENTAR