Naslovnica Vijesti SMŽ Željko Nenadić i dalje predsjednik Nadzornog odbora Petrokemije

Željko Nenadić i dalje predsjednik Nadzornog odbora Petrokemije

Glavna skupština i Nadzorni odbor Petrokemije d. d. zasjedao je u srijedu.Glavna  skupština utvrdila  je  da  je dovršen   postupak  prodaje  dionica  tvrtke  radnicima,  bivšim  radnicima i umirovljenicima   Petrokemije. 

Budući  da  je   istekao  četverogodišnji  mandat  dosadašnjim članovima Nadzornog odbora Željku Nenadiću i Željku Uzelu, prestalo im je članstvo u Nadzornom odboru tvrtke.  Za nove članove Nadzornog odbora Petrokemije d. d. Glavna skupština izabrala je ponovno Željka Nenadića iz Petrinje, te Gorana Kralja iz Zagreba. Nadzorni odbor tvrtke zatim je na svojoj sjednici za predsjednika Nadzornog odbora izabrao Željka Nenadića, koji je tu dužnost obavljao i u prethodnom mandatu.

O trenutačnom stanju u tvrtki članove Nadzornog odbora izvijestio je predsjednik Uprave Boris Mesarić. Istaknuo je kako  situacija nije  nimalo bezazlena, te kako se remont  postrojenja obavlja u gotovo nemogućim uvjetima. «Molimo Boga da se vrijeme ubrzo proljepša, jer ako ne startamo kako je predviđeno pitanje je hoćemo li proizvesti dovoljno gnojiva za proljetnu sjetvu», zaključio je Mesarić.

Komentirajte