Naslovnica Vijesti SMŽ Smotra visokih učilišta u petak u Kutini

Smotra visokih učilišta u petak u Kutini

Smotra visokih učilišta održati će se u petak, 24. travnja od 12 do 16 sati u Srednjoj školi Tina Ujevića u kutini. Svrha ove smotre je srednjoškolcima prezentirati mogućnosti nastavka školovanja i zaposlenja na njima pristupačan način i to iz najboljeg mogućceg izvora, direktno od kompetentnih predstavnika visokih učilista, Zavoda za zapošljavanje, ustanova i studentskih udruga.

Na Smotri gostuje vise od 30 fakulteta i visokih škola iz nekoliko gradova središnje i sjeverne Hrvatske, koji ce srednjoškolcima na štandovima i pojedinačnim multimedijalnim prezentacijama pružiti sve relevantne informacije o programima njihovih fakulteta, svojim dodiplomskim studijima, mogućnostima zaposlenja nakon završetka studija, te razredbenom postupku.

Smotru će otvoriti kutinski gradonačelnik mr. Davor Žmegač te predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, koji su i ove godine pokrovitelji Smotre. Sve dodatne informacije o Smotri i raspored prezentacija pojedinih fakulteta možete pronaći na web adresi  www.smotra-sveucilista.org.

(kutina.hr)

Komentirajte