6 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Crna kronika 16./17. listopad

- Marketing-spot_imgspot_img

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 9 kaznenih djela, od kojih su 3 počinjena od strane nepoznatih počinitelja.Tri kaznena djela počinjena su na području Siska, a po dva na području Kutine, Petrinje i Novske. Zabilježeno je 5 prijetnji, 2 uništenja i oštećenja tuđe stvari te po jedna teška krađa i krađa.

Dana 11. 10. 2008. godine u Aveniji Vukovar u Kutini od strane nepoznatog počinitelja počinjena je teška krađa na štetu 42-godišnjeg muškarca s područja Novske. Nepoznati je počinitelj iz brave garderobnog ormarića u poduzeću u kome je oštećeni zaposlen, otuđio snop ključeva na kojima se nalazio i ključ osobnog automobila oštećenog, nakon čega je na parkiralištu otključao  vozilo oštećenog i otuđio bankovnu karticu sa kojom je potom u više navrata na bankomatima podigao veći novčani iznos.

Do narušavanja javnog reda i mira došlo je u 3 slučaja od kojih su 2 počinjena području Siska, a jedno na području Novske.

U sva tri događaja javni red i mir remećen je fizičkim sukobima, a u jednom od njih lakše je ozlijeđena jedna osoba. Uz navedeno, evidentiran je i jedan prekršaj točenja alkoholnih pića u ugostiteljskom objektu osobama pod utjecajem alkohola.

U ovim događajima sudjelovalo je 7 počinitelja od kojih je 5 bilo pod utjecajem alkohola. 

Policijski službenici intervenirali su u jednom slučaju nasilja u obitelji do koga je došlo na području Petrinje.

Na prometnicama su se dogodile 4 prometne nesreće i to dvije na području Petrinje i po jedna na području Siska i Kutine.

U jednoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena jedna osoba, dok je u 3 nesreće nastupila samo materijalna šteta. Pod utjecajem alkohola bio je jedan sudionik, a jedan sudionik pobjegao je sa mjesta događaja prometne nesreće te se za njime traga.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti