Naslovnica Vijesti SMŽ Crna kronika 23./24. rujan – ozlijeđen pješak u Capragu

Crna kronika 23./24. rujan – ozlijeđen pješak u Capragu

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su dva počinjena od strane nepoznatog počinitelja. Tri kaznena djela počinjena su na području Kutine, a po jedno na području Siska, Petrinje i  Hrvatske Kostajnice.

Zabilježene su dvije prijetnje i po jedna krađa, tjelesna ozljeda, protupravna naplata i krivotvorenje novca.

Policija u Hrvatskoj Kostajnici podnijela je kaznenu prijavu zbog krađe protiv nepoznatog počinitelja koji je iz nezaključanog i otvorenog vozila u mjestu Gornji Bačin ukrao motornu pilu.

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena u Sisku i Petrinji.

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Sunje, Topuskog, Lekenika i Kutine. Jedan je počinitelj uhićen te će biti doveden na prekršajni sud, a dva su temeljem Zakona o zaštiti osoba sa duševnim smetnjama prevezena na bolničko liječenje.

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće, po jedna na području Kutine i Siska, a u njima su dvije osobe teško ozlijeđene. Teške tjelesne ozljede zadobio je pješak kojeg je na pješačkom prijelazu u Ulici hrvatskog narodnog preporoda u Sisku udarila vozačica osobnog automobila koja je vozilom upravljala neprilagođenom brzinom te je protiv nje podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. Teške tjelesne ozljede zadobio je i vozač  motocikla kojim je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, koji je u Velikoj Ludini prilikom naglog skretanja u lijevo umanjio stabilnost motocikla i pao na kolnik.

Komentirajte