1 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

Plivači ŠPK Sisak okončali nastup na PH

Datum:

Marketing

Posljednjeg dana PH u plivanju, koje se od 9. ožujka održavalo u Splitu na plivalištu na Poljudu (u 25 m bazenu), najbolje rezultate u brojčano maloj sisačkoj ekspediciji ostvarile su Monika Babok, Lidija Franić i Maja Pavlović.

Monika Babok je plivajući u disciplini 100 m leptir osvojila 2. mjesto (s vremenom 1:03.48), odmah iza Sanje Jovanović iz dubrovačkog Juga koja je postavila novi apsolutni rekord Hrvatske (1:00.18). Lidija Franić u istoj je utrci bila šesta (s vremenom 1:07.16).
U disciplini 200 m leđno Maja Pavlović je u finalu bila sedma, plivavši 2:28.35, dok je ženska štafeta (Lidija Franić, Maja Pavlović, Josipa Lisac, Monika Babok) rutu od 4×50 m slobodno isplivala za 1:49.33, što je bilo dostatno za 5. mjesto.

U B finalu na 50 m prsno Tomislav Prelac bio je treći s vremenom 30.47, a treće mjesto u B finalu discipline 100 m leptir osvojio je i Matija Juzbašić (59.56).

U konačnici, ženski dio ŠPK Sisak u klupskom je poretku prvenstvo završio na 7. mjestu, a muški dio na 13. mjestu u konkurenciji od 16 klubova. Trener ŠPK Sisak Miro Žeravica je izrazio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima na PH u Splitu, gdje su i ovog puta glavnu riječ vodili zagrebački klubovi Mladost i Medveščak te riječki Primorje CO.

Nastupajućeg vikenda (17. i 18. ožujka) priliku za dokazivanje imat će mladi sisački plivači i plivačice. Naime, povodom dana Svetog Patrika, zaštitnika plivačkog kluba Novi Zagreb, na bazenu u Utrinama održava se 3. plivački miting za najmlađe.
Na mitingu sudjeluju plivačice i plivači 97. godište i mlađi, a Plivački klub Sisak predstavljat će 23 plivačice i 23 plivača pod vodstvom trenerice Miriane Vasilj.

robbie williams – one night stand mp3 download

Možda vas zanima...

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

Kuglačice ŠKK Jedinstvo u osmini finala KUP-a

U polufinalu KUP-a Regije Sjever, pobjedom protiv ŠKK Koprivnice...

Novi uspjesi sisačkih streljačica i streljača

U Dubravi je 06.04.2024. održano pripremno natjecanje Otvoreno prvenstvo...

KHL Sisak su prvaci Hrvatske!

KHL Sisak su prvaci Hrvatske. Ponovili su tako uspjeh...