Naslovnica Vijesti Sisak Uručena priznanja sisačkim volonterima

Uručena priznanja sisačkim volonterima

U povodu Međunarodnog dana volontera, sinoć su u Galeriji sv. Kvirin uručena volonterska priznanja Grada Siska za 2017. godinu u dvije kategorije: volonteri i koordinatori volontera.

U kategoriji koordinator volontera grada Siska dobitnica nagrade je Matea Strižić, a dobitnica pohvalnice Jagoda Janušić.

U kategoriji volonteri godine grada Siska, dobitnica prve nagrade je Jadranka Demonja, dobitnica druge nagrade Tihana Ličina, a dobitnica treće nagrade Katarina Matuška.

Dobitnici zahvalnice u kategoriji volonteri godine grada Siska u 2017. godini su Antonio Novinc, Višnja Jendričko, Ankica Magačić i Tatjana Jakupović. Dobitnici pohvalnice volonteri godine grada Siska u 2017. godini su Spomenko Lončarić, Ivančica Puškarić i Darko Velhes.

Volonterska priznanja uručio je zamjenik gradonačelnice Marko Krička otvorivši i izložbu fotografija „Rastemo zajedno“ koje pokazuju kako se volontiranjem doprinosi razvoju i poboljšanju kvalitete života u zajednici.

Izložba se može pogledati do 17. prosinca 2017. godine, nakon čega je planirano gostovanje izložbe u drugim gradskim prostorima tijekom 2018. godine.

(sisak.hr)

Komentirajte