35 C
Sisak
Petak, 12 srpnja, 2024

U prometnim nesrećama troje teško ozlijeđenih

Datum:

Marketing

U utorak, 9. srpnja oko 15.30 sati, na petrinjskom području u mjestu Mošćenica, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do nesreće je došlo kada je 57-godišnjak započeo vožnju unaprijed na kolniku sa skupom vozila krapinskih registracija i tom prilikom udario u 63-godišnjeg pješaka koji je neoprezno prelazio kolnik van obilježenog pješačkog prijelaza. Pješaku je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu konstatirane teže tjelesne ozljede.

Istoga dana, oko 17.45 sati, na novljanskom području u mjestu Brestača, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Nesreću je izazvala 62-godišnja žena koja je automobilom kutinskih registracija prešla na suprotnu prometnu traku i udarila u automobil kojim je upravljao 51-godišnjak. Uslijed udarca automobil kojim je upravljala vozačica udario je u betonski most, dok je automobil kojim je upravljao vozač sletio u odvodni kanal. U prometnoj nesreći vozači su zadobili teške tjelesne ozljede koje su im okvalificirane u sisačkoj Općoj bolnici.

Protiv vozača koji su izazvali prometne nesreće bit će podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

- Marketing -

Možda vas zanima...

OPREZ: Učestale krađe iz otključanih vozila

U srijedu, 10. srpnja, u jutarnjim satima, u mjestu...

Uhićeni krijumčari ilegalnih migranata

Policijski službenici koji rade na poslovima suzbijanja krijumčarenja migranata...

POLICIJA: Požar u Kemokopu izbio uslijed samozapaljenja komunalnog otpada

Sisaka policija objavila je kako je tijekom četvrtka obavljen...