33 C
Sisak
Petak, 12 srpnja, 2024

Talentirana mlada generacija Odbojkaškog kluba Sisak

Datum:

Marketing

Odbojkaši OK Siska krajem svibnja osvojili su brončanu medalju na Državnom prvenstvu za kadete u Zadru. Samo nekoliko poena razlike dijelilo ih je od željenog finala, no to im je bila, kako kažu, samo lekcija za buduće utakmice i ostvarivanje još boljih rezultata. S osvojenim peharom i medaljama odbojkaši su, uz trenera Mirsada Šarčevića i predsjednika kluba Daria Batnožića,  posjetili gradonačelnicu Kristinu Ikić Baniček koja im je čestitala na uspjehu i zaželjela još mnoštvo dobrih utakmica, plasmana i sportskih uspjeha.

”OK Sisak je inače nositelj kvalitete u sisačkom sportu, ne samo zbog ranga natjecanja u kojem jesu nego i zbog kontinuiteta u radu s djecom i stalnog porasta u broju članova.”, kazala je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

S novom generacijom igrača u uzrastima kadeti i juniori te budućim seniorima OK Siska iznimno je zadovoljan njihov trener, koji kaže da već dugo godina nije radio s tako skladnom i marljivom generacijom dječaka koji su u dvorani kad god se uhvati prilika, bilo to rano ujutro ili kasno navečer. Njihovi uspjesi pokazatelj su dugogodišnjeg truda i rada, a klub se može pohvaliti i s dva reprezentativca, Dominikom Maričevićem i Ivanom Čičkom koji je na već nekoliko turnira i prvenstava proglašen najboljim igračem.

Inače najavljena su i dva veća odbojkaška događaja u Sisku.

Na bazenima Caprag 28. kolovoza 2024. godine održat će se Otvoreno prvenstvo u odbojci na pijesku, vrlo atraktivno natjecanje za ljubitelje sporta. Iz kluba pozivaju sve građane iz Siska i okolice da dođu na turnir i uživaju u dobroj odbojci uz prekrasan bazen na otvorenom.

Osim toga, OK Sisak će 2025. godine biti domaćin finala Kupa Hrvatske. Utakmice kupa igrat će se u Sportskoj dvorani Zeleni brijeg te će Siščani i Siščanke imati prilike vidjeti najbolje od Hrvatske odbojke upravo u Sisku.

(sisak.hr, sisak.info)

- Marketing -

Možda vas zanima...

Siščanin Gabrijel Cvanciger pojačanje je novog odbojkaškog talijanskog prvoligaša

Siščanin Gabrijel Cvanciger, rođen 2003. godine, novi je član...

Ovog vikenda malonogometni turnir Glina 2024. u povodu 111. godina Banovca

ŠNK Banovac Glina ove godine slavi 111 godina svoga...

U subotu je Sisački plivački maraton i utrka za Kup RH u daljinskom plivanju perajama

U organizaciji Ronilačkog kluba Sisak pod pokroviteljstvom Zajednice sportskih...

Uspjesi ŠPK Top stepa na domaćem terenu

Nakon Memorijalnog turnira Domagoj Nedug, Prvenstva RH u 10...