16 C
Sisak
Utorak, 16 travnja, 2024

Grad Sisak sa 127,5 tisuća eura financira prijevoz sisačkih sportaša

Datum:

Marketing

Četvrtu godinu zaredom Auto promet Sisak bit će službeni prijevoznik sisačkih sportaša. O tome su ugovor vrijedan 127,5 tisuća eura potpisali predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Siska i zamjenik gradonačelnice Marko Krička i direktor Auto prometa Sisak Darko Majić.

„Ovo je samo dio ulaganja u sport i pomoć sportskim klubovima da lakše i jednostavnije, a nadasve sigurno stignu na odredišta, sportska borilišta izvan Siska. Auto promet je ovaj posao dobio na javnom natječaju, a pouzdano znamo da imaju najmlađi vozni park u Hrvatskoj, što je sigurno dobra preporuka jer brinemo i o sigurnosti naših sportaša“, rekao je prilikom potpisa ugovora Marko Krička, zamjenik gradonačelnice i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Siska.

Ugovor pokriva period od godinu dana, odnosno do ožujka 2025., a klubovi je makismalno pojednostavljeno ostvarivanje prava na prijevoz – trebaju samo napisati prijavu prijevoza s podacima kad i gdje putuju s koliko sportaša, dok je cijela daljnja organizacija na Zajednici i Auto prometu.

„Meni je izuzetno drago da na ovakav način pomažemo u razvoju sporta u Sisku jer sportaši su naši najdraži putnici. Zahvaljujem na povjerenju Zajednici i Gradu Sisku koji financira rad Zajednice, a mi ćemo se potruditi da pružimo najbolju i najsigurniju uslugu“, rekao je direktor Auto prometa Sisak Darko Majić.

(sisak.hr)

 

Možda vas zanima...

Novi obrazovno-sportski centar u Sisku

Župan Ivan Celjak danas je predstavio projekt Sisačko-moslavačke županije,...

U Sisku se gradi novi hotel Siscia – bit će gotov do kraja 2025.

U Sisku će u komunalnoj zoni do kraja 2025....

Tko bi mogao u Sabor ući iz Siska i Sisačko-moslavačke županije?

U srijedu, 17. travnja, su izbori za Hrvatski sabor....

Nova kuhinja i kotlovnica u Domu za starije Sisak

U Domu za starije osobe Sisak novouređena je kuhinja ...