16 C
Sisak
Utorak, 16 travnja, 2024

Maturanti, Sisak.Info i maXtura Vas nagrađuju !

Datum:

Marketing

Početak drugoga polugodišta vrijeme je kad maturanti intenzivno počinju razmišljati o državnoj maturi i pripremama. U suradnji s portalom Sisak.info, maXtura organizira posebnu akciju priprema za maturu 1+1 predmet gratis!

Kako uspješno položiti maturu? Odgovor dolazi iz Profil Kletta, a ime mu je maXtura – jedinstven program digitalnih priprema za maturu koje, uz online i nastavu uživo, jedine nude i snimke predavanja za neograničeno pregledavanje i ponavljanje.

Nastavu drže vrhunski predavači, i to točno prema onome što traže ispiti na maturi. Proces pripreme je interaktivan i svaki je predavač na raspolaganju za pitanja ili nejasnoće.

Kako bismo maturantima i njihovim roditeljima olakšali, Sisak.info uz jedan upisani predmet, drugi daruje gratis!

Uz svaki upisani predmet do 11. 3., možeš odabrati još jedan po svom izboru. Sve što trebaš napraviti jest u upisnici odabrati svoje predmete te u polje za promokod upisati: SISAKINFO.

Sljedeće pripreme počinju 28. 3., što je idealno vrijeme za pripremu dvaju ili više predmeta po izboru u najvećoj satnici na tržištu!

S obzirom na to da se pripreme održavaju online, maXturini polaznici dolaze iz više od 300 mjesta diljem Hrvatske i BiH. Ovo je prilika da svi maturanti imaju jednake mogućnosti za najbolji oblik priprema. Dokaz tome jest i činjenica da su svi redoviti polaznici upisali jedan od svoja prva tri izbora fakulteta, a njih 95 % preporučilo bi je drugima.

Ukratko, maXtura se pobrinula da prođeš maturu uspješno i bez stresa te da ti bude zanimljivo, korisno i zabavno tijekom samog procesa. Pridruži se i ti! 😊

Partnerski program

Možda vas zanima...

Najveća ulaganja u zdravstveni i lječilišni turizam Sisačko-moslavačke županije

U Topuskom se stvara najveći županijski projekt u području...

Čelična veza: ABS Sisak snaga koja spaja industriju i zajednicu

Prezentacijom o poslovnim procesima i obilaskom proizvodnog pogona, članovi...

Želiš dobru plaću, odlične uvjete rada, nagrade i sjajne kolege? Imamo sve to

Kontinuirana edukacija, mogućnost napredovanja i odlična radna atmosfera prednosti...

Snažne žene ABS-a Sisak

Industriju čelika stereotipno se veže isključivo za muškarce. Posjetili...