16 C
Sisak
Utorak, 16 travnja, 2024

22 medalje za karatiste Kondure

Datum:

Marketing
Dana 25. veljače karatisti Kondure nastupili su na turniru „11. karate + 2. parakarate Grobničan Kupu” u Čavlima na kojem je bilo prijavljeno 481 natjecatelja iz  42 kluba te tri države.
 
Za Konduru su nastupili: Ines i Paula Zgurić, Igor, Boris i Katarina Anušić, Jan Ovanin, Marcela Valentić, Lovro Barić, Klara Balog, Marino Krznarić i  Tia Beriša te su i ovaj put karatisti Kondure ostvarili odlične rezultate ukupno osvojivši dvadeset dvije medalje, od kojih osam zlatnih, četiri srebrne i deset brončanih. Ostvarenim rezultatima karatista, Kondura je po poretku klubova u katama zauzela prvo mjesto, a u ukupnom poretku  ( kate + borbe) drugo mjesto.
 
Mlađi senior Marin Krznarić je u borbama -60 zauzeo prvo mjesto te osvojio zlatnu medalju.
 
Klara Balog je u kategoriji kate juniorke zauzela treće mjesto i brončanu medalju, dok je u kategoriji mlađih seniorki i seniorki osvojila dvije zlatne medalje. 
 
Katarina Anušić je u svom prvom nastupu na turnirima u svojoj kategoriji kate 2018.g. osvojila zlatnu medalju kao i u starijoj kategoriji kate 2017.g.
 
Drugi debitant na ovom turniru Lovro Barić je u svojoj kategoriji kate 2014.g. osvojio srebrnu medalju, dok je u starijoj kategoriji  2013.g. osvojio brončanu medalju.
 
Ines Zgurić u kategoriji borbe Cicibanke -24 osvojila je srebrnu medalju, dok je u katama u kategoriji  Cicibanke osvojila zlatnu medalju, a u starijoj kategoriji Mini učenice brončanu medalju.
 
Paula Zgurić je u kategoriji kate Mlađe učenice osvojila brončanu medalju, kao i u u starijoj kategoriji Učenice.
 
Igor Anušić je u katama u kategoriji Cicibani osvojio brončanu medalju, a u starijoj kategoriji Mini učenici osvojio je srebrnu medalju.
 
Boris Anušić je u kategoriji borbe Učenici + 54 osvojio srebrnu medalju, dok je u kategoriji kate  Učenici osvojio brončanu medalju, a u starijoj kategoriji, Stariji učenici osvojio srebrnu medalju.
 
Marcela Valentić je u kategoriji kate Starije učenice osvojila brončanu medalju, a u starijoj kategoriji Mini kadetkinje zlatnu medalju.
 
Tia Beriša je u kategoriji Cicibanke kate osvojila zlatnu medalju, dok je u starijoj kategoriji Mini učenice osvojila brončanu medalju. 
 
Sveukupno je jedanaest karatista Kondure nastupilo u dvadeset pet kategorija te su osvojili dvadeset dvije medalje.
 
Ovim putem Kondura poziva sve zainteresirane da im se pridruže. Sve informacije možete dobiti na broj 095/871-4616, ili u terminima treninga utorak, petak od 18.00 sati u Sisku, Ivana Gundulića bb, „Plesna dvorana”, kod „Ledene dvorane Zibel” te nedjeljom od 10.00 sati u Dvorani ŠRC-a Sisak, Sisak, Trg grada Heidenheima 1.
 
 
 

Možda vas zanima...

Rezultati 1. i 2. županijske nogometne lige

ŽNL - rezultati 19. kola Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat Status   19 14.04.2024 17:00 Voloder NK Voloder -...

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

RUKOMET: U Sisak u subotu stiže ekipa Vidovca

23. kolo 1.HRL sjever u Sisak dovodi neugodnog protivnika,...