14 C
Sisak
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Razgovaraonica i kreativna radionica u Centru igre i knjižnici igračaka „Krenimo zajedno“: „U blagdanskom raspoloženju“

Datum:

Marketing

Centar igre i knjižnica igračaka „Krenimo zajedno“ koja se nalazi u Osnovnoj školi „Braća Bobetko“ i Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ organiziraju razgovaraonicu i kreativnu radionicu pod nazivom  „U blagdanskom raspoloženju“ koja će se održati 30. 11. 2023. (četvrtak) s početkom u 18 sati, povodom nadolazećih prosinačkih blagdanskih dana. Susret je namijenjen za sve dobne uzraste, znači djeca, mladi i odrasli su dobro došli, a održat će se u prostorijama Centra igre i knjižnice igračaka (adresa: OŠ „Braća Bobetko“ Sisak, Ul. Marijana Cvetkovića 24).

Susret će voditi dr. sc. Daša Poredoš Lavor koja će sa sudionicima razgovarati o osjećajima i ponašanjima u blagdanske dane, a Jadranka Demonja će voditi kreativnu radionicu izrade blagdanskih ukrasa. Radni materijal je osiguran, a sve što sudionici izrade – ponijet će sa sobom. Sudionici mogu ponijeti i svoje prošlogodišnje ukrase kako bi ih malo oplemenili i pripremili za ovu godinu.

Ova aktivnosti dio je projekta PAG – podrška aktivnom građanstvu II koji je sa 1000 Eura financiran za 2023. godinu od strane Grada Sisak. Partneri na projektu su Osnovna škola „Braća Bobetko“ Sisak, Osnovna škola Ivana Kukuljevića i Osnovna škola 22. lipnja Sisak.

Možda vas zanima...

GALERIJA: Velik odaziv na turnir EA Sports FC 24 u Sisku

Sisačko-moslavačka županija, u suradnji sa Savjetom mladih SMŽ, organizirala...

U Sisku radionica “Dopunske djelatnosti na OPG-u”

LAG Zrinska gora – Turopolje u sklopu provedbe projekta...