14 C
Sisak
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Najave za srijedu, 29. studenog

Datum:

Marketing

SISAK – sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur. sa suradnicima u srijedu, 29. studenoga 2022. godine, u banket sali Hotela Panonija (Ulica Ivana Kukuljevića Sakscinskog 21, Sisak) s početkom u 09:00 sati javno predstaviti Proračun Sisačko-moslavačke županije za 2024. godinu.

SISAK – 21. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije će se održati 29. studenog (srijeda) 2023. godine u Sisku, u dvorani Hotela „Panonija“, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21, s početkom u 10,00 sati.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur. će u srijedu, 29. studenoga 2022. godine, s počekom u 17 sati u prostoru Izdvojenog pogona Tehničke škole Sisak (Zagrebačka cesta bb) nazočiti završnoj konferenciji projekta Regionalni centar kompetentnosti u SMŽ – prema novim inovativnim znanjima i vještinama.

Projekt se provodio u partnerstvu sa Sisačko-moslavačkom županijom, a njegovim završetkom građani Siska i Sisačko-moslavačke županije dobivaju centar kompetentnosti u sektoru elektrotehnike i računalstva s naglaskom na područja robotike, automatizacije, IT industrije te industrije video igara.

Budući Regionalni centar kompetentnosti Tehničke škole Sisak nalazit će se u Lađarskoj ulici u Sisku u kompleksu bivše Domobranske vojarne. Obnovu provodi Sisačko-moslavačka županija, a nakon završetka u tom prostoru nalazit će se Tehnička škola Sisak opremljena najmodernijom opremom u Republici Hrvatskoj na kojoj će učenici stjecati svoja znanja što će im omogućiti prednost pri nastavku obrazovanja i zapošljavanju.

Možda vas zanima...

Najave za nedjelju, 3. ožujka

SISAK - Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak će u nedjelju,...

Najave za subotu, 2. ožujka

SISAK - Promocija knjige fotografskih portreta Ivana Posavca pod...

Najave za petak, 1. ožujka

SISAK - Otvorenje 4. Susreta graditelja će se održati...

Najave za četvrtak, 29. veljače

SISAK - Gradski muzej Sisak u suradnji s Institutom...