-0 C
Sisak
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Razgovaraonica o toleranciji i prijateljstvu

Datum:

Marketing

Povodom Svjetskog dana tolerancije koji se u svijetu obilježava 16. studenog Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ održala je razgovaraonicu koju je vodila dr. sc. Daša Poredoš Lavor s učenicima 1. a razreda Osnovne škole „Braća Bobetko“ Sisak u kojoj su sudjelovali zajedno s učiteljicom Refikom Omerćehaić. Na susretu je Daša Poredoš Lavor učenicima pročitala priču „Dvoboj u košari za otpatke“, potom je s učenicima razgovarala o priči, učenici su je povezivali s iskustvima iz života, crtali najdojmljivije dijelove priče i razgovarali o toleranciji i prijateljstvu. Zainteresirani učenici su imali priliku pokazati svoje crteže i poručiti poruke koje se odnose na prijateljstvo i uljudbeno ponašanje u vršnjačkim odnosima. Na kraju susreta sa učenike su pripremljeni voćni sokovi i straničnici za knjige koji su promotivni materijali ovog projekta.

Hvala učenicima na marljivom radu i kreativnim idejama, kao i OŠ „Braća Bobetko“ na uvijek prisutnoj suradnji – poručuju iz Građanske inicijative „Moj grad Sisak“.

Ova aktivnosti dio je projekta PAG – podrška aktivnom građanstvu II koji je sa 1000 Eura financiran za 2023. godinu od strane Grada Sisak. Partneri na projektu su Osnovna škola „Braća Bobetko“ Sisak, Osnovna škola Ivana Kukuljevića i Osnovna škola 22. lipnja Sisak.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Danas zasjeda Županijska skupština

21. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije će se održati...

Pod Gradskom vijećnicom pronađeni ostaci rimskih termi

Prilikom obnove Gradske vijećnice u suterenskim prostorijama pronađeni su...