-0 C
Sisak
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Ekološke radionice za djecu u Hrvatskoj Kostajnici

Datum:

Marketing

Kako prepoznati drveće, te koji list pripada kojem drvetu, jako dobro znaju djeca Dječjeg vrtića “Krijesnica” u Hrvatskoj Kostajnici. U petak, 17.11. sudjelovali su na radionicama koje su im priredili članovi udruge Ekološko kulturna scena “EKS” iz Hrvatske Kostajnice.

Radionice o drveću je pripremila psihologica Marina Pavlić koja je djecu kroz razne igre i likovne radionice naučila kako čuvati prirodu. Taktilnim i zvučnim igrama, a kasnije kroz animirane filmove Smaragdnog eco film festivala, Daniel Pavlić je pripremio edukaciju kroz medijsku kulturu. Djeca su pokazali izvrsno znanje o animiranim filmovima koje su naučile od teta ovog kostajničkog vrtića.

Na kraju radionica projekta “Terra 3.14” imali su priliku uživati u predstavi s balonima koje su im izveli članovi ove kostajničke ekološke udruge. Projekt je pod pokroviteljstvom Župana Sisačko-moslavačke županije, Ivana Celjaka.

 

 

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

INFO GAME JOB 2023. u petak u Novskoj

INFO GAME JOB 2023 - događaj posvećen svijetu gaminga...

GALERIJA: Sportski ponos SMŽ 2023.

Župan Ivan Celjak je na svečanosti „Ponos Sisačko-moslavačke županije...

11 je kandidata iz SMŽ za Suncokret ruralnog turizma Hrvatske

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova...

Natječaj za izradu vizuala (loga) Savjeta mladih SMŽ – mogu sudjelovati mlađi od 30 godina

Na mrežnoj stranici Sisačko-moslavačke županije (smz.hr), na poveznici: https://www.smz.hr/natj/javni/107-smz/njp/prosvjeta-kultura-sport/10413-natjecaj-za-izradu-vizuala-loga-savjeta-mladih-sisacko-moslavacke-zupanije...