28 C
Sisak
Petak, 2 lipnja, 2023

Karatisti Kondure osvojili 29 medalja

Dana 20.05.2023. godine, karatisti Kondure nastupili su na turniru „30. Rijeka KUP 2023.“, u Rijeci , na kojem je bilo 284 prijava, iz 26 kluba iz dvije države.

Za klub su nastupili Igor, Viktor i Boris Anušić, Klara Balog, Franko Vujanić Balog, Jan Ovanin, Katja Cink, Marcela Valentić, Tia Beriša, Arijan Sertić i Dea Berek, koji su ukupno osvojili dvadeset devet medalja, od koji jedanaest zlatnih, devet srebrnih i devet brončanih, te je Kondura kao klub ostvarenim rezultatima karatista zauzela u ukupnom poretku drugo mjesto, u poretku kata sam vrh, a u poretku borbe peto mjesto.

Ovog puta krećemo od debitanta Jana Ovanina, koji je nastupio u borbama Cicibani – 32, te je odličnim borbama ušao u finale, gdje je nažalost izgubio i osvojio srebrnu medalju.

astavljamo sa uspjehom borbaša i to: Tia Beriša, Cicibanke – 33, osvojila brončanu medalju. Igor Anušić, Cicibani, – 24 osvojio zlatnu medalju.

Viktor Anušić, Mlađi učenici -27, osvojio brončanu medalju. Boris Anušić Mlađi učenici + 43, osvojio srebrnu medalju. Marcela Valentić i Katja Cink, Učenice -39, osvojile su brončanu i srebrnu medalju. Franko Vujanić Balog u Mlađi učenici – 43, osvojio zlatnu medalju.

Kate krećemo s debitantom u nastupima u katama Arijanom Sertićem, koji je u kategoriji Mlađi učenici osvojio brončanu medalju. Nastavljamo sa najiskusnijom natjecateljicom Klarom Balog, koja je u kategoriji Juniorke osvojila zlatnu medalju.

Igor Anušić ,Mlađi cicibani, osvojio zlatnu medalju, Cicibani, osvojio srebrnu medalju. Tia Beriša, Mlađe cicibanke osvojila zlatnu medalju, Cicibanke osvojila srebrnu medalju.

Viktor Anušić Mini učenici, osvojio zlatnu medalju, Mlađi učenici osvojio srebrnu medalju.

Franko Vujanić Balog, Mlađi učenici osvojio zlatnu medalju, Učenici osvojio zlatnu medalju.

Boris Anušić, Mlađi učenici osvojio brončanu medalju, Učenici osvojio brončanu medalju.

Katja Cink i Marcela Valentić Mlađe učenice, osvojile su brončanu i srebrnu medalje, a u Starije učenice brončanu i zlatnu medalju.

Ekipa Mlađi učenici ( Franko, Boris i Viktor) kate, osvojili su zlatnu medalju, dok je ekipa Učenice ( Katja, Dea i Marcela) kate, osvojila srebrnu medalju.

Zadnje novosti
Ostale novosti