19 C
Sisak
Subota, 3 lipnja, 2023

“Zdrava kava s doktorima” stiže u Glinu

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same u sklopu svog projekta „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ održava niz aktivnosti vezanih uz informiranje žena svih dobnih skupina o važnosti prevencije raka dojke. Cilj projekta je prevencija i promocija zdravlja i zdravih navika te povećanje svijesti građana Republike Hrvatske o važnosti prevencije. „Zdrave kave s doktorima“ osmišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti ili ih se ne usude postaviti svome liječniku.

Stoga organiziraju „zdravu kavu s doktorima“ koja će se održati u četvrtak, 25. svibnja, s početkom u 17:30 sati u caffe baru Posh u Glini (Ulica Stjepana i Antuna Radića 9).

Uz članice Udruge na kavi će biti prisutne: Zrinka Rendić-Miočević, dr. med., spec. onkologije i radioterapije, Klinika za tumore Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice Zagreb; Maja Vukoja, dr. med., spec. psihijatar, subspec. psihoterapije, Klinički bolnički centar Zagreb; Sanja Štingl Vlašić, med., spec. ginekologije i opsteticije, predsjednica Udruge Sv. Agata – Glina.

NSEZKN_Letak_A5_WEB
Zadnje novosti
Ostale novosti