21 C
Sisak
Subota, 13 travnja, 2024

Za vikend je Festival vina – MoslaVina Kutina 2023.

Datum:

Marketing

U najvećem gradu vinorodne Moslavine – Kutini, predstojećeg vikenda će se održati manifestacija Festival vina – MoslaVina Kutina 2023. koja je ujedno 29. izložba vina Hrvatske i vina izvornih sorti.

Festival vina posvećen je izvornim moslavačkim i hrvatskim sortama, a nudit će i vina ostalih hrvatskih regija te čak i vina susjednih zemalja. Za posjetitelje se pripremaju posebni zanimljivi edukativni programi vođenih kušanja vina, vinski bonton i kultura pijenja vina, cooking show programi, koktel večeri s moslavačkim vinima u kojima se sljubljuju vrhunski okusi modernog i tradicionalnog, vinske igre, pub kvizovi i glazbeni programi. U večernjim satima atmosferu će dodatno podići koncerti Matije Cveka i Dalmatina.

Posjetitelji će imati priliku upoznati moslavačke vinare promenadnim kušanjem vina te uživati u živoj glazbenoj kulisi uz kvalitetnu i autohtonu eno-gastro ponudu moslavačke kuhinje. Za kušanje je prikupljeno gotovo 200 uzoraka vina ovogodišnje Izložbe, a uz svečano uređen Trg dr. Franje Tuđmana postavit će se i foto-točke sa zanimljivim vinskim instalacijama, što će biti prava poslastica za objave na društvenim mrežama.

Možda vas zanima...

Useljeni stanari u županijsko naselje “Petrinia”

Župan Ivan Celjak uručio je u četvrtak ključeve korisnicima...

POZIV SVIMA: Ove subote obilježite Europski tjedan mladih u selu Hrastovica kraj Petrinje

Borakia Rural j.d.o.o. poziva sve zainteresirane da im se...

Ekipe Daj pet i Ledeni zmajevi iz Gline putuju na državnu završnicu Telemach Dana sporta u Rijeku

Školska sportska dvorana OŠ Gline okupila je osnovnoškolce na...

U rujnu bi trebao početi s radom dječji vrtić u Martinskoj Vesi

Radove na dječjem vrtiću u Strelečkom, prvom na području...