1 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

Odlični rezultati petrinjskih plesača na Prvenstvu RH u LA plesovima

Datum:

Marketing

Prvenstvo Republike Hrvatske u latinsko-američkim plesovima održano je protekle nedjelje u Sisku i petrinjske plesačice i plesači ponovno su ostvarili odlične rezultate.

Članovi Plesnog kluba petrinia natjecali su se i u kategoriji pojedinaca i u kategoriji sportskih plesnih parova.

Kod pojedinaca u starosnoj kategoriji Osnovci (10 i 11 godina starosti) svoje prvo državno prvenstvo odradile su tri petrinjske sportske plesačice i u izuzetno jakoj konkurenciji odličnim nastupom u samu završnicu ušle su Anes Marković koja je osvojila 4. mjesto i Una Grbeša osvojivši 5. mjesto, dok je na samom „pragu“ poluzavršnice s odličnim 13. mjestom završila Sunčica Turković.

Izvrsnim nastupom medaljama su se okitili petrinjski sportski plesni parovi. U kategoriji Osnovci, inače državni prvaci u standardnim plesovima, SPP Toma Svoboda – Lara Matijević, ponijeli su naslov viceprvaka u latinsko-američkim plesovima.

Ponovno su odlični i nepobjedivi bili i petrinjski Veterani II SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak te su osvojili i naslov prvaka RH u latinsko-američkim plesovima u svojoj kategoriji.

Možda vas zanima...

RUKOMET: Momčad U13 slavila protiv aktualnog prvaka države

Ovog je vikenda, u 4.kolu Lige za prvaka, momčad...

Rezultati 1. i 2. županijske nogometne lige

ŽNL - rezultati 19. kola Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat Status   19 14.04.2024 17:00 Voloder NK Voloder -...

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

RUKOMET: U Sisak u subotu stiže ekipa Vidovca

23. kolo 1.HRL sjever u Sisak dovodi neugodnog protivnika,...