5 C
Sisak
Srijeda, 29 studenoga, 2023

Izložba likovnih radova učenika s teškoćama u razvoju

Datum:

Marketing

Izložba likovnih radova učenika s teškoćama u razvoju u sklopu projekta Rukom pod ruku- Faza V bit će otvorena u utorak, 20. prosinca, u 11 sati u  Holandskoj kući – muzejski prostor (kino dvorana u podrumu).

Izložba će biti otvorena do 31. siječnja 2023., a svaki posjetitelj na dar će dobiti kalendar za 2023. s motivima odabranih likovnih radova.

Informacije o projektu

Projekt Rukom pod ruku – faza V – referentni broj UP.03.2.1.07.0049 financiran je u sklopu javnog poziva „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza V“ u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Grad Sisak je nositelj ovog EU projekta kojem je ukupna vrijednost 3.171.126,00 kuna, a dodijeljena su mu bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 2.187.500,00kuna.

Svrha projekta je pružiti potporu uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolske odgojno-obrazovne ustanove kako bi se osigurali uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje zapošljavanjem pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika

za učenike u 9 osnovnih škola na području grada Siska.

Pomoćnici u nastavi će pružiti potporu uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolske odgojno-obrazovne ustanove kako bi se osigurali uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje.

 

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Gradsko kazalište Požega sa svojom komedijom „Gostioničarka“ gostuje u Sisku

Gradsko kazalište Požega gostuje s svojom najnovijom komedijom „Gostioničarka“...

Revija dokumentarnog filma “Fibula” u četvrtak u Centru Kreativne Industrije Sisak

Najstariji filmski festival u Sisačko-moslavačkoj županiji Fibula, revija dokumentarnog...

Promocija etno bojanke „Haj, haj, neka, neka“ u Hrvatskoj Dubici

KUD „JEKA“, Općina Hrvatska Dubica i Kulturno-povijesni centar Sisačko-moslavačke...

Premijera nove predstave Scene Sisak “Smrt i djevojka” 

  “Smrt i djevojka” je drama Ariela Dorfmana koja istražuje...