21 C
Sisak
Subota, 13 travnja, 2024

Izložba likovnih radova učenika s teškoćama u razvoju

Datum:

Marketing

Izložba likovnih radova učenika s teškoćama u razvoju u sklopu projekta Rukom pod ruku- Faza V bit će otvorena u utorak, 20. prosinca, u 11 sati u  Holandskoj kući – muzejski prostor (kino dvorana u podrumu).

Izložba će biti otvorena do 31. siječnja 2023., a svaki posjetitelj na dar će dobiti kalendar za 2023. s motivima odabranih likovnih radova.

Informacije o projektu

Projekt Rukom pod ruku – faza V – referentni broj UP.03.2.1.07.0049 financiran je u sklopu javnog poziva „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza V“ u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Grad Sisak je nositelj ovog EU projekta kojem je ukupna vrijednost 3.171.126,00 kuna, a dodijeljena su mu bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 2.187.500,00kuna.

Svrha projekta je pružiti potporu uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolske odgojno-obrazovne ustanove kako bi se osigurali uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje zapošljavanjem pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika

za učenike u 9 osnovnih škola na području grada Siska.

Pomoćnici u nastavi će pružiti potporu uključivanju učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolske odgojno-obrazovne ustanove kako bi se osigurali uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje.

 

Možda vas zanima...

Objavljujemo dobitnika ulaznica za tradicionalnu Lađarsku večer klapskih obrada

Ivan Glavinić dobitnik je dvije ulaznice za tradicionalnu Lađarsku...

U srijedu je novi Zalogaj poezije

Sljedeća tribina "Zalogaj poezije" Sisačke udruge za promicanje alternativne...

Lađarska večer klapskih obrada u Domu INA rafinerije – dijelimo ulaznice

Ženski vokalni sastav Lađarice i ove godine organizira Lađarsku...

Književni kompas u subotu u Krapju

Sljedeća tribina ''Književnog kompasa Sisačko-moslavačke županije'' Društva hrvatskih književnika...