20 C
Sisak
Petak, 12 kolovoza, 2022

Od 2. do 4. kolovoza Viktorovac, Brzaj i Zibel te dio Naselja bez tople vode

- Marketing-spot_imgspot_img

Zbog radova na sanaciji puknuća magistralnog vrelovoda u Ulici Tina Ujevića u Sisku, u razdoblju od 2. do 4. kolovoza 2022. privremeno će se obustaviti isporuka tople vode krajnjim kupcima u sisačkim naseljima Viktorovac, Brzaj i Zibel te u ulicima Školska, Baranovićeva i Petrinjska, priopćeno je iz HEP Toplinarstva.

“HEP-Toplinarstvo je u Ulici Tina Ujevića u Sisku utvrdilo više velikih puknuća na magistralnom vrelovodu te je potrebno pristupiti hitnoj sanaciji predmetne dionice vrelovodne mreže. Prvenstveni razlog puknuća vrelovoda je starost cijevi te činjenica da se na vrelovodne cijevi izlijevaju oborinske vode pomiješane sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici, što uzrokuje koroziju i pucanje cijevi. Osim toga, na stanje vrelovodnih cijevi su negativno utjecali i potresi koji su pogodili Sisačko-moslavačku županiju.

Radnici HEP-Toplinarstva će uložiti maksimalne napore da se radovi provedu u što kraćem roku te mole krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje.” – stoji u  priopćenju HEP Toplinarstva.

1_8_2022_ Priopcenje HEP-TOPLINARSTVA_Obustava isporuke tople vode sisač…

 

Zadnje novosti
Ostale novosti