6 C
Sisak
Nedjelja, 28 studenoga, 2021

GALERIJA: U Londonu predstavljena OŠ Mate Lovraka Petrinja i grad Petrinja

- Marketing-spot_imgspot_img

Tijekom prošlog tjedna Jasna Anušić, koordinatorica Erasmus projekta i učiteljica engleskog jezika Osnovne škole Mate Lovraka Petrinja, ravnateljica Ankica Krnjajić-Magdić i učiteljica engleskog jezika Mirna Dejanović odradile su svoju prvu mobilnost u Londonu u sklopu Erasmus+ projekta Cindarella then and now – Discovering values. U projektu osim OŠ Mate Lovraka Petrinja sudjeluju škole iz Španjolske, Poljske, Grčke, Italije i Velike Britanije.

Na prvom sastanku dogovorene su daljnje mobilnosti učitelja i učenika, stoga će u svibnju 2022. timovi iz navedenih zemalja boraviti u Petrinji. Koordinatorica projekta Jasna Anušić prezentirala je kratke video uratke učenika 7.c koji su predstavili svoj razred, školu i grad te je održala predavanje o inkluziji učenika s teškoćama i upoznala članove projekta s radom na platformi TTwinspace. Posebno zanimanje bilo je za iskazano za život u Petrinji nakon potresa.

“Velika hvala Turističkoj zajednici Grada Petrinje na brošurama i suvenirima za članove svakog tima.” – poručuju iz škole.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti