6 C
Sisak
Nedjelja, 28 studenoga, 2021

KARATE: Crnolatac prvak Hrvatske, Glavinić viceprvak, Makar brončani

- Marketing-spot_imgspot_img

Prošli vikend, 06. studenog, održano je Državno prvenstvo u katama za mlađe uzraste u Slavonskom Brodu.

Za ŠKK Tigar nastupili su Lana Flekač, Fran Crnolatac, David Makar i Tin Glavinić.

Za ovo najvažnije natjecanje u godini tigrići su se pripremali od kraja ljeta, a rezultat nije nedostajao.

Fran Crnolatac natjecao se u kategoriji dječaka 2011. godište. Franu je ove jeseni zbog nedostatka turnira počela padati volja, gasio se žar za natjecanjima, a onda – onda je pokazao kako to tigrići rade. Iz kola u kolo pobjede su se nizale i Fran se plasirao u finale gdje je fantastičnom izvedbom svladao protivnika te se okrunio titulom prvaka Hrvatske.

Tin Glavinić natjecao se u kategoriji dječaka 2010. godište. Tin se lagodnom pobjedom od 5:0 plasirao u polufinalni meč, pa tako i u finalni meč. U finalu gubi od protivnika iz Zagreba te osvaja veliko srebro i titulu viceprvaka Hrvatske.

Lana Flekač natjecala se u kategoriji djevojčice 2010. godište. Među velikom konkurencijom Lana ovaj put nije uspjela izboriti meč za medalju, ali svojim izvedbama zadovoljila je očekivanja svoje trenerice.

David Makar natjecao se u kategoriji dječaka 2009. godište gdje u opakoj konkurenciji nije uspio izboriti finalni meč. Ipak, David nije dopustio da mu medalja izmakne iz ruku te je sijajnom izvedbom u repasažnom meču osvojio brončanu medalju.

Svojim nastupima i rezultatima na ovom Državnom natjecanju tigrići su još jednom pokazali gdje im je mjesto, a mjesto im je na tronu. Svoje trenere učinili su iznimno ponosnima, a najviše svoju trenericu Ivu Dužić.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti