6 C
Sisak
Subota, 27 studenoga, 2021

Provale u Sisku, Glini, Petrinji i Gvozdu

- Marketing-spot_imgspot_img

Sisačka je policija zaprimila dvije dojave o provalama u trgovine mješovitom robom. Naime, nepoznati počinitelj je s četvrtka na petak, 14./15. listopada, u ulici Hrvatskog narodnog preporoda provalio u trgovinu i ukrao prehrambene proizvode i pića.

Istoga dana, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u Galdovačkoj ulici odakle je ukrao dnevni utrošak i veću količinu raznih cigareta. Od odgovornih osoba su zaprimljene kaznene prijave zbog teških krađa, a za provalnicima se traga.
Foto: Ilustracija

S petka na subotu, 15./16. listopada, nepoznati počinitelj je u ulici Mile Wood u Petrinji, iskoristio odsutnost 37-godišnjeg vlasnika obiteljske kuće u koju je provalio i ukrao novac i zlatni nakit. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je u razdoblju od 14. do 16. listopada, na Trgu bana Josipa Jelačića u Glini, ušao u stambenu zgradu oštećenu potresom gdje je provali u tri stana i dvije šupe iz kojih je ukrao televizor, nakit, alkoholna pića, bicikl i druge stvari. Od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave zbog teških krađa, a ukupna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Policiji je prijavljena i provala u obiteljsku kuću na području Gvozda u mjestu Gornja Čemernica. Naime, nepoznati počinitelj je iskoristio odsutnost vlasnika te je u razdoblju od kolovoza do listopada, provalio u kuću iz koje je ukrao trimer, televizor i plinsku bocu. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 7500 kuna, a za provalnikom se traga.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti