6 C
Sisak
Subota, 27 studenoga, 2021

Najave za srijedu, 20. listopada

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – 3. sjednica Gradskog vijeća Grada Siska održat će se u srijedu, 20. listopada 2021. godine s početkom u 10,00 sati u Konferencijskoj sali na 5. katu, Poslovna zgrada PISAK, Capraška ulica 12, 44010 Sisak-Caprag.

KUTINA – 20. listopada u 09,00 sati biti će potpisivanje Sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao potpora za opremu, nove tehnologije i konkurentnost poduzetništva i obrta u 2021. godini na području Grada Kutine. Isti dan, s početkom u 10,00 sati, biti će potpisivanje Sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava poduzetnicima i obrtnicima za sufinanciranje samozapošljavanja/novog zapošljavanja i dodatnog usavršavanja/obrazovanja. Oba potpisivanja će biti u Vijećnici Grada Kutine.

KUTINA – Grad Kutina u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) organizira prezentaciju Programa društveno poticane stanogradnje (POS) za izgradnju višestambene zgrade na Trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini.

Pozivaju se svi zainteresirani građani da prisustvuju prezentaciji koja će se održati u srijedu 20. listopada 2021. godine u prostorijama Poduzetničkog inkubatora u Kutini, Hrvatskih branitelja 2 s početkom u 15:30 sati.

Uz sudjelovanje predstavnika Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, na prezentaciji će biti predstavljeni uvjeti, način, mjerila, mogućnost kreditiranja i prednosti koje donosi kupnja stana prema Programu društveno poticane stanogradnje.

SISAK – Predstavljanje knjige za mlade “Čudno!” autora Krešimira Mišaka,  će se održati u srijedu, 20. listopada 2021. godine u Dječjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak s početkom u 18 sati.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti