1 C
Sisak
Četvrtak, 9 prosinca, 2021

U dvije prometne nesreće na sisačkom području petero ozlijeđenih

- Marketing-spot_imgspot_img

U petak, 15. listopada, oko 11.30 sati, na raskrižju državne ceste kod obilaznice Topolovac, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo kada je 70-godišnjak, osobnim vozilom sisačkih registracija, dolaskom u raskrižje oduzeo prednost prolaska i udario u osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 40-godišnjak.

Od siline udarca, osobno vozilo sisačkih registracija se prevrnulo na bočnu stranu, dok je u stražnji dio osobnog vozila kutinskih registracija u kočenju i izbjegavanju udarilo teretno vozilo ogulinskih registracija.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena putnica iz vozila kutinskih registracija, dok su lakše ozlijeđeni vozači osobnih vozila te putnica iz teretnog vozila. Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 70-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 17. listopada, oko 15.30 sati, na sisačkom području u mjestu Veliko Budaševo, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Do nesreće je došlo kada je osobnim vozilom sisačkih registracija upravljao 66-godišnjak iz Siska. On se prilikom mimoilaženje nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već bliže desnom rubu kolnika, uslijed čega je retrovizorom udario u tijelo 74-godišnakinje pješakinje.

U ovoj prometnoj nesreći pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, a protiv vozača zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu slijedi kaznena prijava.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti