6 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Najave za srijedu, 22. rujna

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – Konferencija za novinare Caritasa Sisačke biskupije održat će se u srijedu 22. rujna u Velikom Kaptolu u Sisku s počekom u 11 sati, na kojoj će biti predstavljen novi EU projekt Caritasa pod nazivom „Razvoj usluge psihosocijalne podrške i poludnevnog boravka“.

SISAK – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić u srijedu, 22. rujna 2021. godine, s početkom u 10 sati i 30 minuta na Gradskoj tržnici Kontroba u Sisku (Trg Josipa Mađerića 1) sudjelovati u obilježavanju Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama. Ovu javnu akciju organizira Centar za žene Adela u suradnji s Policijskom upravom sisačko-moslavačkom i Centrom za socijalnu skrb Sisak.

SISAK – Predstavljanje romana ”Identitet” Tihane Petrac Matijević sisačkoj publici, nagrađenoga na premijernom izdanju natječaja Društva hrvatskih književnika ”Korzo slova” za najbolju neobjavljenu knjigu Sisačko-moslavačke županije u 2020. godini, održat će se na otvorenom ispred Knjižare Korzo, Ulica S. i A. Radića 5 (pored Majmunjaka), u srijedu 22. rujna, s početkom u 18 sati.
 
Knjigu će uz autoricu predstaviti urednik Siniša Matasović.
 
Ulomke iz knjige čitat će sisački književnici Sanja Domenuš i Denis Vidović, a glazbeni dio programa upriličit će mlada Siščanka Valerija Vranješ, profesorica u Glazbenoj školi Fran Lhotka Sisak.
 
Natječaj i knjiga realizirani su uz financijsku potporu Sisačko-moslavačke županije i Grada Novske.

 

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti