16.9 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

Ekonomska škola Sisak provodit će nastavu u adekvatnom prostoru

- Marketing-spot_imgspot_img

Župan Ivan Celjak je u utorak, 31. kolovoza 2021. godine, u prostoru Srednje strukovne škole „Kotva“ u Sisku, s ravnateljicom „Kotve“ Sabinom Kolundžić i ravnateljicom Ekonomske škole Sisak Marinom Jovanić potpisao ugovor o najmu prostora SSŠ „Kotva“ za potrebe Ekonomske škole Sisak.

Na ovaj je način Sisačko-moslavačka županija, kao osnivač Ekonomske škole Sisak, riješila problem nedostatka prostora za provođenje nastave u ovoj školi, uzrokovan katastrofalnim potresom krajem prošle godine.

Ekonomska škola Sisak, u kojoj je zaposleno 40 djelatnika, provodi 2 obrazovna programa: ekonomist i poslovni tajnik. U tijeku je upis oko 244 učenika.

Župan Ivan Celjak je u ovoj prigodi sa suradnicima obišao kompletan prostor u kojem će se odvijati nastava Ekonomske škole Sisak.

Podsjetimo, privremeno rješenje za Ekonomsku školu Sisak, od potresa do kraja prošle školske godine, bio je prijevoz učenika u 20-ak kilometara udaljenu Martinsku Ves što je, između ostalog, stvaralo i dodatne troškove u županijskom proračunu.

(smz.hr, sisak.info)

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti