6.7 C
Sisak
Subota, 16 listopada, 2021

Najave za utorak, 31. kolovoza

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – 2. sjednica Gradskog vijeća grada Siska će se održati u utorak, 31. kolovoza 2021. godine s početkom u 10 sati, u Poslovnoj zgradi PISAK (konferencijska sala na 5. katu), Capraška ulica 12.

SMŽ – U utorak, 31. kolovoza, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak će u utorak, 31. kolovoza 2021. godine, s početkom u 9 sati u Sisku, u prostoru Srednje strukovne škole „Kotva“ (Marijana Celjaka 88 b) sudjelovati u potpisivanja ugovora između Sisačko-moslavačke županije, Srednje strukovne škole „Kotva“ i Ekonomske škole Sisak o korištenju prostora SSŠ „Kotva“ za potrebe Ekonomske škole Sisak. Na ovaj način Sisačko-moslavačka županija, kao osnivač Ekonomske škole Sisak, rješava problem nedostatka prostora za provođenje nastave, uzrokovan katastrofalnim potresom krajem prošle godine. Ekonomska škola Sisak, u kojoj je zaposleno 40 djelatnika, provodi 2 obrazovna programa: ekonomist i poslovni tajnik. U tijeku je upis oko 244 učenika. Župan Ivan Celjak će u ovoj prigodi sa suradnicima obići prostor na koji se ugovor odnosi.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti