23.3 C
Sisak
Nedjelja, 26 rujna, 2021

Javna rasprava Studije utjecaja na okoliš energane na neopasni otpad i biomasu Sisak CIOS Energy d.o.o.

- Marketing-spot_imgspot_img

Od 2. kolovoza 2021. pa godine do 31. kolovoza 2021. godine u prostorijama Sisačko-moslavačke županije, temljem odluke Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, traje javna rasprava Studije utjecaja na okoliš energane na neopasni otpad i biomasu Sisak (dalje u tekstu: Studija), nositelja zahvata CIOS Energy d.o.o., Božidara Adžije 19, Sisak, izrađivača ovlaštenika IPZ Uniprojekt TERRA d.o.o., Voćarska cesta 68, Zagreb.

Uvid u Studiju moći će se obaviti svakog radnog dana od 8,00 do 15,00 sati u prostorijama Sisačko-moslavačke županije, Rimska ulica 28, Sisak.
Studija i netehnički sažetak studije biti će objavljeni na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja danom početka javne rasprave.

Javno izlaganje o Studiji će se održati on-line, 17. kolovoza 2021. godine, s početkom u 10,00 sati. Poveznica na javno izlaganje biti c:e objavljena na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja (https://mingor.gov.hr) i Sisacko-moslavacke zupanije (https://www.smz.hr)  Ustroj/Upravni odjeli i sluzbe/Prostorno uredenje, graditeljstvo i zastita okolisa/Zastita okolisa/Obavijesti i javne rasprave).

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi o Studiji se mogu upisati u knjigu primjedbi koja će biti postavljena na mjestu održavanja javne rasprave, iii se mogu dostaviti pisano, poštom iii osobno, za vrijeme trajanja javne rasprave, na adresu: Sisačko-moslavačka županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Rimska ulica 28, 44000 Sisak, s naznakom ,,PUO – Energana CIOS Energy d.o.o. Sisak”.

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u periodu trajanja javne rasprave iii nisu čitko napisani i potpisani neće biti uzeti u obzir u izradi izvješća o javnoj raspravi.

Svi detalji bit će ovdje

Sama studija može se pročitati ovdje 

Netehnički sažetak studije je ovdje 

Te dokumente možete pronaći i ovdje:

29_7_2021_Studija_energana_Sisak
 

29_7_2021_Ne-tehnicki_sazetak_energana_Sisak

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti